Ömer Faruk Salman ile ‘’Gündeme Dair’’ programına konuk olan Cihat Sezal, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıl dönümü etkinlikleriyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş programıyla ilgili de bilgi veren Sezal, saat 13:00 gibi programın başlamasının hedeflendiğini söyledi. Cumhurbaşkanı’nın gelişiyle birlikte bu bayramın tüm dünyadan insanların görmesine vesile olacağını belirtti.

AK Parti’nin yaklaşan kongre süreciyle ilgili olarak konuşan Sezal, ‘’29 Şubat’ta Çağlayancerit ilçemizde başlayacak. 12 Nisan’da ise Onikişubat ilçemizde bitecek. Yaklaşık 1-1.5 aylık süreç içerisinde tamamlanacak. Akabinde ise Eylül-Ekim ayı gibi il kongremiz olacaktır. Bu süreçte ise tüm 11 ilçemizde, bir takım adaylar olacak. Yine bu kardeşlerimiz arasında her zaman olduğu gibi genel merkezin de değerlendirmeleri olacak’’ dedi.

Sezal programın devamında ise hem gündeme ilişkin hem de vatandaşların merak ettiği soruları yanıtladı. Programın tamamını Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesinin sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilirsiniz.

HABER-FOTO: MUSTAFA KÖMÜ

Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi
Editör: TE Bilişim