Siirt’in karlı dağları ve terör tehdidi altında bozkurt bayrağı ile çalışmalarını yapan Yıldız, tüm ilçe teşkilatlarına giderek hem esnaf ziyareti yaptı hem de seçimin nabzını tuttu.

Milliyetçi Hareket Partisi MDK Üyesi, MHP Genel Merkezi ve Liderinin emriyle seçim çalışmaları yapmak üzere geçen Hafta Siirt’e gitmişti. Siirt’e gelir gelmez çalışmalara başlayan Yıldız, MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk ve beraberindeki heyetle Siirt il geneliyle temas kurarak 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde hem partisine hem de Cumhurittifakına oy istedi.

İLÇE ZİYAERTİNE ŞİRVAN’DAN BAŞLADI

Siirt merkez ziyaretlerinin ardından partisinin bayrağıyla Siirt’in tüm bölgelerini gezen Yıldız’ın ilçeler olarak il durağı Şirvan oldu. MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk ve beraberindeki heyetle ilçe gezisine Siirt’in Şirvan ilçesinden başlayan MHP MDK Üyesi Sermet Yıldız İlçe Başkanı Cahfer Cellek’i ve Belediye Başkan Adayı Deniz Cellek’i ziyaret etti. İlçe teşkilatıyla birlikte Şirvan’da esnaf gezisi de yaparak partisine destek isteyen Yıldız, seçim çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulundu. Ak Parti Şirvan Belediye Başkan Adayı Necat Cellek’ de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yıldız Siirt’e dönüşünde Siirt Valisi A. Fuat Atik, Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Garnizon Komutanı Tuğgeneral H. Hilmi Atabay, Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Siirt Belediye Başkanvekili Ceyhan Dilşat Taşkın’ı ziyaret etti.

PERVARİ’DE MHP’NİN OLACAKTIR

Yıldız’ın ilçeler ziyaretinde ikinci durağı ise Siirt’in Pervari ilçesi oldu. Gittiği bölgelerdeki güvenlik korucularını da ziyaret ederek moral veren MHP MDK Üyesi Sermet Yıldız MHP Pervari İlçe Başkanı Abdülrazzak Kandemir ve Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Pervari esnafıyla bir araya geldi. Pervari’de MHP’ye olan ilgiden memnun olan Yıldız, partililerine Genel Başkanları Bahçeli’nin selamlarını da iletti.

VEYSEL KARANİ’YE DUA ETTİ

MHP’li Yıldız Siirt’te temaslarını sürdürürken İslam dünyasının simge isimlerinden Veysel Karani’nin türbesine geçerek dua etti. Ziyaretin ardından Siirt Kadın Kollarıyla da toplantı yapan Yıldız; “SİİRT il teşkilatımızda yapmış olduğumuz istişarede kadın kollarımızın Yürekli Asenalarına Sayın Genel başkanımızın selamlarını ilettik. Gördük ki azimleri, gayretleri, umutları, inançları ve heyecanları kısa zamanda Tüm Siirt’i saracak inşallah Başarılar diliyorum.” Dedi.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL VERDİ

Siirt’teki ilçe gezilerini sürdüren Yıldız, geçmiş dönemlerde onlarca şehit verdiğimiz Eruh ilçesine de geçerek çalışma yaptı. Eruh yolu üzerindeki güvenlik güçlerini de unutmayan Yıldız, dualarının onlarla olduğunu, yaptıkları görevle vatan savunmasına katkı verdiklerini belirterek moral verdi. Eruh ziyaretinde MHP Eruh İlçe Başkanı Özgür Kaya ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Yıldız, MHP Siirt İl Başkanı ve Eruh İlçe Başkanı ile birlikte Eruh Cumhurittifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Cevher Çiftçi’yi de ziyaret ederek el ele görüntü verdi. Ziyarette Eruh’ta yakalanan güven, huzur, birlik ve beraberliğin hem Eruh hem de ülke genelinde bu birlikteliğin devamı açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Yıldız ve beraberindeki heyetin bir sonraki ziyaret durağı Siirt’in Baykan ilçesi oldu. MHP Baykan İlçe Başkanı Halit Söyüncü tarafından karşılanan Yıldız, Baykan’da da esnaf ziyareti yaparak partisine destek istedi, Liderleri Bahçeli’nin selamlarını iletti. Daha sonra Siirt’in Kurtalan ilçesine geçen Yıldız ve beraberindeki heyet İlçe Başkanı Kenan Lale tarafından karşılandı. İlçe teşkilatında seçimlerle ilgili istişarelerde bulunan Yıldız Siirt’teki yoğun temaslarının ardından Kahramanmaraş’a döndü.

SİİRTLİ HEMŞERİLERİMİ UNUTMAYACAĞIM

Kahramanmaraş’a dönüşünde bir kısa bir açıklama yapan MHP MDK Üyesi Sermet Yıldız, Siirt’in gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu, vatan toprağının her bir karışın kendisi için memleketi olduğunu belirterek, “Siirtli hemşerilerimin her zaman gönlümde ayrı bir yeri olacak. Gerek genel merkezimiz de gerekse ikamet ettiğim memleketim Kahramanmaraş’ta Siirtli kardeşlerimizin her zaman bir kapısı olacaktır. Biz ülkemizdeki güven, istikrar ve huzurun tüm bölgelerimizde de aynı derecede olmasını istiyoruz. Bu çerçevede Siirt’teki kardeşlerimize ülkemizin geçtiği hassas durumu anlatıp hem partimize hem de Cumhurittifakına destek istedik. İnşallah bu çalışmalarımızı Siirtli kardeşlerimiz de görecektir ve Siirtli hemşerilerimiz desteğini güven, istikrar ve huzurdan yana kullanacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim