Milletvekili adayı Dora, Cumhurbaşkanlı Hükümet sistemi ve Milletvekilliği seçimlerinde oy kullanacak seçmene ulaşmak için dur durak demeden ulaşmaya çalışıyor.

Karakoç Dora, farklı mahallelerde düzenlediği seçim programlarıyla, vatandaşları partisin seçim beyannamesini onlara anlatarak buluşmaya devam ediyor. Seçim Propaganda çalışma programının bu sefer ki durağı Ilıca bölgesi Süleymanlıda oldu. Bölge sakinleriyle buluşan Milletvekili adayı Karakoç Dora, siyasi çalışmasına, Türkoğlu’na geçerek burada İlçe teşkilatınca düzenlenen iftar sofrasında partilileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek devam etti.

İftar öncesi Türkoğlu MHP İlçe Başkanı Mansur Metehan ile seçim işleri komisyon başkanı Sinan İmalı ile birlikte bazı esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, daha sonra partisinin düzenlediği iftar programına katıldı.

İftar programına; Zuhal Karakoç Dora’nın yanı sıra MHP Kahramanmaraş onikişubat İlçe başkan yarımcısı ve seçim işleri komite  başkanı ile İlçe Başkan yardımcısı Ahmet Kayış, Türkoğlu İlçe Başkanı Mansur Metehan ile seçim işleri komisyon başkanı Sinan İmalı ve mahalle sakinleri katıldı. Dora, iftar öncesi masaları tek tek gezerek, bölge sakinlerine ‘Hoş geldiniz' dedi ve kısa sohbetler gerçekleştirdi.

Zuhal Karakoç Dora, iftarın ardından çalışmalarına devam etti.Çok sayıda  Mahalleyi gezdi,seçmeni ziyaret etti. Seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Karakoç Dora, vatandaşlarla keyifli dakikalara imza attı. Seçim çalışma temposunu sürekli artıran Dora, “Seçimlere kısa bir süre kaldı. Partimizin sesini Meclis’te güçlü çıkarmak için daha çok çalışmalıyız,daha fazla vatandaşımızın elini sıkmalıyız,daha çok seçmene ulaşıp partimizin ülkemiz yararına hazırladığı seçim beyannamesinin içeriğini onlara anlatmalıyız.Gece- gündüz demeden çalışmamızın temel amacıda budur,tempomuzu artırmamızın doğal amacıda halkımıza hizmet etme arzumuzdandır.”

Milliyetçi Hareket Partimizin milletvekili adayı olarak milletimizin ve ailelerimizin yüzlerini güldürmek için iktidara geldiğimizde elimizden geleni yapacağız. Unutulmakta olan halkımızı unutmayacağız.”dedi.

Milletvekili adayı Karakoç Dora, sonrasında ise MHP İlçe Başkanı ile birlikte İlçe merkezine geçerek burada ki esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, onların sorunlarını ve taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.

EVLERE MİSAFİR OLDU

Seçim çalışmaları kapsamında, cadde cadde, sokak sokak gezerek esnaf ve vatandaşlardan 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Recep Tayyip Erdoğan için, Milletvekilliği Genel seçimlerinde ise partisi MHP’ye oy isteyen Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, esnaf ziyaretlerinden fırsat buldukça ev ziyaretlerine de katılıyor.

Seçim kampanyasını ilçe ve mahalle ayrımı yapmadan sürdüren Milliyetçi Hareket Parti’li Milletvekili adayı Karakoç Dora,önceki gün Avcılar mahallesinde Nuri Avcı,Ilıca mahallesinde Kenan Kaydı,Halit Uzun,Rıfat Konak ile Süleymanlı mahallesinde Ahmet Kayadibi’nin evlerine  konuk oldu. Dora,konuk olduğu evlerde aile bireyleriyle ve onların komşularıyla hoş sohbet etti.Zuhal Karakoç Dora,kendisine hoş geldiniz diyen vatandaşlara seçim çalışmalarını anlattı ve onları 24 Haziranda yapılacak seçimde partisine oy vermeleri için ikna etti.