Bu sefer Afşin-Elbistan Termik santralini ve Elbistan Şeker fabrikasını ziyaret eden Milletvekili adayı Karakoç Dora, daha sonra İlçe merkezi’ne geçerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun seçim çalışmasına rağmen hiç bir esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aksatmayan Karakoç Dora, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe başkanları, milletvekili adayları ile birlikte şehit polis Sinan Türkoğlu’nun cenazesine katıldı. Ardından Afşin-Elbistan Termik Santrali ve Elbistan Şeker Fabrikasını ziyaret etti, bölgede yaşayan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada, vatandaşların isteklerini dinleyip, sorularını cevaplayan Karakoç Dora, yoğun ilgiyle karşılandı. MHP’li Dora,daha sonra ilçe merkezi’ne geçerek ziyaretlerine devam etti.

Ramazan ayı olmasına rağmen seçim çalışmalarına gündüz-gece,uzak-yakın demeden koşullar ne olursa olsun seçmene ulaşmak ve onlarla bir araya gelebilmek için 24 Haziran seçimlerine yönelik yoğun temposuna devam eden Zuhal Karakoç Dora, Afşin-Elbistan Ovası’ndaki  Termik Santrali ve Elbistan Şeker Fabrikasını ziyaret ederek yetkililerle görüştü,bilgi aldı onlarla sohbet etti.Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, Kamu ve özel sektör yöneticilerinin yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında mutlu olduğunu dile getirdi. Karakoç Dora, Kamu ve özel sektör yöneticilerine ‘hayırlı işler, hayırlı bayramlar’ temennisinde bulunarak buradan ayrıldı.

Milliyetçi hareket Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, İl Başkanı Ertuğrul Doğan ile birlikte farklı bölgelerde ziyaretlerini sürdürmeye devam etti.

Birçok mahalle sakinleri ile bir araya gelen Karakoç Dora, vatandaşlarla sohbet ederek, keyifli dakikalar yaşadı. Esnaf ve vatandaşlar Zuhal Karakoç’un yapmış olduğu seçim çalışmaları sırasında kendilerini unutmadığı ve ilgilendiği için çok memnun olduklarını belirterek,başarı dileklerini Dora’ya ilettiler. 

Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, havaların ısınmasına rağmen  hem seçim çalışmalarını hem de mübarek ramazan yürütmenin de ayrı bir heyecanın yaşandığını, bu vesilesiyle mahalle ziyaretlerinde daha çok vatandaşla bir araya gelebildiklerini vurguladı. Gittikleri her mahallede vatandaşların kendilerini güler yüzle ve hayır duasıyla karşılamasının memlekete hizmet edecek olma şevkini arttırdığını ifade eden MHP’li Karakoç Dora, “Vatandaşlarımızın gülen yüzleri, samimiyetleri ve hayır duaları gösteriyor ki doğru yolda ilerliyoruz. Rabbimizin sunduğu bu imkâna ve vatandaşlarımızın teveccühüne layık olabilmek adına durmaksızın çalışacağız” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

TAŞERONA KADRO

Afşin-Elbistan Termik Santralini ve Elbistan Şeker Fabrikasını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, her iki kurumda çalışan ve hak kaybına uğrayan tüm taşeron çalışanlarına ayrıt etmeden, eşit şartlarda kadroya alınacağına,4C ve 4B personelinin ise haklarının tavanda eşitlenerek yeniden düzenleneceğini anlattı. Milletvekili adayı Dora, burada önemli bir konuya da değindi ve MHP iktidarında Konya şeker modelini Elbistan’a getirerek Kahramanmaraş’ı kalkındıracak Yatırımları buraya taşıyacaklarını ifade etti.

AKADEMİSYENLERLE İFTAR

Gün içinde seçim programına ağırlık veren Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, Akşam’da akademisyenlerle gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Akademisyenler ile sohbet eden Karakoç Dora, burada 24 Haziran seçimlerine yönelik kısa bir konuşama da yaptı. 

AKSU TV’DE AÇIK OTURUM

Günün 24 Saatini neredeyse seçim çalışmalarına ayıran ve gece-gündüz demeden Kahramanmaraş’ın dört bir yanını dolaşarak 24 Haziranda yapılacak olan CUMHUR İTTİFAKI ve MİLLLERVEKİLİ Seçimlerinin önemini halka anlatmaya çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora’nın bu Performansına kimsenin aklı yetmiyor. Dora,Bölgede seçime yönelik propaganda çalışması yürüten tüm adaylar arasında ilk sırayı aldığı kamuoyundan gelen bilgiler arasında.
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, sahada yürüttüğü seçim kampanya çalışmalarını ve gündeme dâhil gözlemlerini önceki akşam, bölgenin tek ve etkili televizyon kanalı olan, ulusal yayın yapan AKSU Tv’de canlı yayında değerlendirdi.

Aksu Tv’de canlı olarak yayınlanan seçime doğru programının konuğu olan Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, Kahramanmaraşlı hemşerileri tarafından ilgiyle izlendi.