İyi Parti Kahramanmaraş’ta yapacağı programlarla adeta şehre çıkarma yapacak. Şubat ayı içerisinde şehre, Genel Başkan Meral Akşener, parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ve Milletvekili Ümit Özdağ gibi isimler il başkanlığı tarafından düzenlenen programlara katılacak.

Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı

İyi Parti’nin Şubat ayı programını açıklayan İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Ahmet Çabukel, parti açısından Şubat ayını dolu dolu geçireceklerini söyledi.

“Akşener şehirde iki gün kalacak”

İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener’in şehirde iki gün kalacağına dikkat çeken Başkan Çabukel şunları söyledi: “7 ve 8 Şubat tarihlerinde şehrimize parti sözcümüz Yavuz Ağıralioğlu gelecek.  22 Şubat’ta İstanbul milletvekilimiz Ümit Özdağ gelecek. Hem şehir merkezinde hem de ilçelerimizde programlarımız olacak.  Yavuz bey’in şehir merkezinde şehrimizin kurtuluşuyla ilgili bir konferansı olacak. Yine aynı şekilde Ümit bey’inde bir konferansı olacak. 29 Şubat tarihinde Kerim Yılmaz Bey gelecek ve güçleştirilmiş parlamenter sistem ile ilgili bir sunu olacak. 10 Şubat tarihinde genel başkanımız Meral Akşener’in programını ayarladık. Şehrimizde 2 gün kalacak ve 5 ilçemizde programlar düzenleyeceğiz. Aynı zamanda geniş bir katılım programı yapacağız.”

“Son bin üyenin 900’ü eski Ak partili”

İyi partiye üye olan son bin kişiden 900’tanesinin eski Ak Partili olduğunu vurgulayan Ahmet Çabukel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim teşkilatlarımızın oturması açısından erken bir seçim istemiyoruz ama olası bir erken seçime ise hazırız. Şuan ülke genelinde en hazır partilerden biri biziz. Şehrimizde üye kampanyasına ağırlık verdik. Kapı kapı geziyoruz. Ben il başkanı olduğumda üye sayımız 600 civarıydı şimdi 3 bin’i geçmiş durumda. Ve ilginç bir ayrıntıdır partimize üye olan son bin üyenin 900 tanesi ak parti’den istifa ederek bize geçenler. Bu durum Türkiye geneli de böyle devam ediyor. Bu üye sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Partimizi ilk kurduğumuzda vatandaşlarımız üye olmakta biraz çekimser davranıyorlardı. Şimdi gönül rahatlığıyla üye oluyorlar.”

“Şehrimize turist çekmemiz lazım”

Kahramanmaraş’a dışarıdan yeteri kadar turist gelmediğini vurgulayan avukat Çabukel, “Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında düzenlenen programların daha kapsamlı olmasını isterdik ama maalesef yüzeysel geçiyor programlar. Gördüğümüz kadarıyla konferanstan başka bir program yok. Bu etkinliklerin tüm şehri kapsaması lazım. Ben yaptım oldu mantığından öte olması lazım. Şehrimize dışarıdan turist çekmemiz lazım. Üniversitelerimize yabancı öğrencileri çekmemiz lazım. Gördüğümüz kadarıyla KSÜ’de okuyan çoğu öğrenci Maraşlı. Dışarıdan gelen öğrenci sayısını arttırmamız lazım. Bu sorunun bir an önce giderilmesi gerekiyor ama 

Editör: TE Bilişim