Avrupa Birliği uyum yasalarının ülkenin dini yapısına zarar verdiğini belirten Dere, ''Zamanın Başbakanı Mesut YILMAZ siyasi hayatıma mal olsa da 8 Yıllık eğitim Programını yasalaştıracağım ve uygulayacağım demişti; Bu vebal ona yetti Siyasi hayatı da partisi de Mevta oldu!....Bitti!...'' dedi.

İstanbul Sözleşmesini çıkaran AKP ve destek veren diğer partilerde ; Milletimizi yok sayması, Dini Ahlaki değerlerini umursamaması nedeniyle, siyasi mevta olma yolunda hızla ilerlemektedirler diyen Dere, şunları kaydetti;

''Bizim için Aile kutsaldır. Aileyi yok etme savaşına karşı elbirliğiyle mücadele etmek gereklidir. Avrupa Konseyi’nin dayatması olan sözleşmenin birçok Avrupa ülkesi tarafından kabul edilmediği ortadadır. Bulgaristan ABD, Rusya, Kanada, Vatikan, Japonya, Azerbaycan, Meksika, İngiltere gibi ülkelerin İstanbul Sözleşmesi’ni kabul etmediklerini açıklamışlardır. Ülkeyi savaşsız yok etmeyi amaçlayan Batılılar, İstanbul’un fethi ve Bizans’ın yıkılışını hâlâ hazmedebilmiş değildirler; Haçlı birliği İstanbul fethinin Rövanşını, intikamını” “İstanbul Sözleşmesi ile almaya çalışmaktadırlar. Sormak lazım bu yasa nasıl kabul edildi!....Bu kadar ihanet yüklü yasa çıkarılırken bizim millet Vekillerimiz neredeydiler; Neyi oyluyoruz diye hiç mi okumadılar!...Sayın Vekillerimizin durumunu anlatmaya KÜLBİSTAN Filitre oylaması yeter sanırım!....İstanbul Sözleşmesi yanında Külbistan filitre oylaması çok basit bir olay kalır!...

BU YASA NASIL KABUL EDİLDİ!....

İstanbul Sözleşmesi’nin kabul edilme yöntemi tam bir skandal. Sözleşme; uzmanlar, hukukçular, siyasiler, ilim adamları tarafından tartışılmadı. Halkımızın görüşü alınmadı. Bu kadar önemli bir konuda halk oylamasına Refaranduma neden gidilmedi? Konu tamamen oldu bittiye getirildi.

“11 Kasım 2011’de TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) heyeti, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır başkanlığında, Sayın başbakanın onayı ile Bu sözleşmeye şerh konulmadan(!) Meclis’ten geçmesi lâzım, diyorlar; Sözleşme maddesi 24 Kasım’ın geç saatlerinde Meclis’te görüşülüyor. Saat 22.50’de Meclis Başkan Vekili Sadık Yakut, 80 maddeden 3 maddeyi okutup toplu oylamaya sunuyor. İstanbul Sözleşmesi bu şekilde Meclis’ten 26 dakikada geçiyor.”

Böyle bir uygulama ancak işgal altındaki devletlerde, mandacıların istila ettiği bir mecliste yaşanabilir. İstanbul Sözleşmesi’nin 26 dakikada kabulünde, milletimizi yok sayılmıştır, Milletimizin ahlaki değerleri yok sayılmıştır, AKP, CHP, MHP ve HDP’ fikir birliği ile bu yasayı kabul etmişlerdir.

BU YASANIN SONUÇLARINI GÖRÜN!

Güya İstanbul Sözleşmesi’yle kadın cinayetlerini ve aile içi şiddeti önleyeceklerdi. Rakamlar size hiçbir şey anlatmıyor mu? Kadın cinayetleri ve aile içi şiddet 2012’den bu tarafa kademeli olarak arttı. Türkiye’nin problemlerini sömürgecilerin müdahalesiyle çözemezsiniz! Ancak, içimizdeki uzmanlar ve milletin görüşü alınarak ortaya konulan reçeteler derdimize derman olabilir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Ankara İlâhiyat’ın 70. yılı töreninde “dindar nesil yetiştirme” (06.11.2019) gereklidir dedi; Biz biliyoruz ve Eminiz ki “Dindar nesil İstanbul Sözleşmesi’yle gelmeyecek. Sayın Cumhur başkanımız;

Ve yine Sayın Cumhur başkanımız yaklaşık 2 sene önce, “Zina Yasası çıkarmakla hata ettik” demişti. Tamam, hata ettiniz. Peki, düzeltmek için tek adım atmayacak mısınız? Sayın Başkan; Bu uygulamalarla “dindar nesil” yetişir mi? uyanın artık bu gaflet uykusu sizleri de milleti de mahvedecek Allah korusun.

İstanbul Sözleşmesi ve o yönde çıkarılan 6284 sayılı yasa, “Kadının beyanı esastır” diyerek erkeği kukla olarak görüyor.“6284’ün 2.5 senelik bilançosu: 746 bin baba evinden uzaklaştırıldı.” (05.11.2019)

Biz buradan özellikle Kahramanmaraş Millet vekillerine sesleniyoruz; Sizler Sütçü imamların Ali Sezai efendilerin ,Rıdvan hocaların torunlarısınız; kendinize gelin, lütfen Kendinize gelin, Siyasi bir mevta olmadan Kendiniz gelin ;Yuvaları yıkan, aileleri dağıtan, cinsiyet tanımayan, ülkeyi savaşsız yok oluşa götüren İstanbul Sözleşmesini ve ve pişman olduk dediğiniz Zina yasasını iptal etmek için acilen harekete geçin!... Bu erdemliliği gösterin!....Bekliyoruz

bu yasaların iptali için hareket etmezseniz Siyasi bir Mevta olmaya doğru gidiyorsunuz!...

Biz Diyoruz ki Milletimizin değerlerini umursamayan partilerden kurtulmanın vakti yaklaşmaktadır

MİLLETİMİZ İÇİN BİZ VARIZ; o gayri ahlaki paçavrayı çok yakında yırtıp atacağız inşallah