Sürekli yenilenen tasarımlarıyla, tüketicilerin tarz ve yaşına uygun modelleri bir arada bulunduran Marisa Tekstil, bayrama özel başlattığı indirim kampanyasıyla müşterilerine avantajlı alışveriş keyfi yaşatıyor.

Kayseri yolu, Zabunoğlu Peugeot Bayisi yanındaki Fabrika Satış Mağazasında hizmet veren Marisa Tekstil, kadın-erkek giyim ve ayakkabı-çanta reyonlarında geniş ürün yelpazesi ile rahatlığın ayrıcalığını tüm koleksiyonuna yansıtıyor.

Marka ürünlerde en son trendlerle müşterilerine birçok seçenek sunan Marisa Tekstil, bayram alışverişinizde hem fiyatları hem de kaliteli ürünleriyle kolaylık sağlıyor.

Bayram öncesi pek çok ürünü avantajlı fiyatlarla satın alma imkanı sunduklarını kaydeden Marisa Tekstil Fabrika Satış Mağazası satış sorumlusu Hasan Sünbül; “Halkımıza her zaman en kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunmayı kendimize ilke edindik. Marisa Tekstil Fabrika Satış Mağazası olarak yıllardır Kahramanmaraş halkının gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz.

Sürekli güncellenen ürün kategorilerimizle en son trend ürünlerde en makul fiyat politikamız devam ediyor.

Kurban Bayramı öncesi yaptığımız kampanyalar ile de halkımızın yanındayız. Herkesin Kurban Bayramı'nı şimdiden tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi.