Bir fedainin hikayesinin anlatılacağı “Maraşlı” dizisi bomba gibi geliyor. Yapımcılığını TIMS&B’nin yaptığı dizinin başrollerindeki oyunculardan bir tanesinin Kenan İmirzalıoğlu olacağı söyleniyor. Timur avcı ve Burak Sağyaşar “Maraşlı” dizisinin yapımcılığını üstlenen kişiler oldu.

TIMS&B yeni bir dizi ile dizi sektöründe tekrardan adından söz ettirmek istiyor. Bir fedainin hikayesinin anlatıldığı dizinin yeni sezonda reytinglerde başa oynaması bekleniyor.

“Maraşlı” dizisinin senaryosu Ethem Özışık tarafından kaleme alındı. TIMS&B ekipleri uzun zamandır Maraşlı için mesai harcıyor. Yapımcıların dizinin başrolünde Türkiye’nin en ünlü oyuncularından bir tanesiyle çalışmak istediği öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun “Maraşlı” dizisinin başrolünde olacağı tahmin ediliyor. İmirzalıoğlu’nun bu dizi ile birlikte tekrardan dizi sektöründe adından söz ettireceği tahmin ediliyor.  

Reklam,

Maraşlı Dizisi Oyuncuları Konusu Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak? Maraşlı dizisi yakında televizyon ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor. Tims&B Yapımın üzerinde özenle aylardır çalıştığı Maraşlı dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmak istedik. Maraşlı dizisi şuan hazırlık sürecinde. Sizlere dizi ile ilgili tüm güncel haberleri bu konumuzdan duyuracağız.

Maraşlı Dizisi Oyuncuları Kimler;

Maraşlı dizisi bir fedai dizisi olarak yayınlanacak. Maraşlı dizisi çok konuşulacak ve beğenilecek bir proje olarak ekrana gelecek. TIMS&B yapımcıları olan Burak Sağyaşar ve Timur Savcı’nın özenle çalıştığı Maraşlı dizisi için oyuncu arayışlarına başlanıyor. Öncelikle başrol oyuncusu için arayışlara başlandı. Söylenenlere göre Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Türkiye’nin en ünlü oyuncularından birisi olacakmış. Bir fedai dizisi olarak tanımlanan Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu bir erkek olacağına göre çıkan haberlerde Kenan İmirzalıoğlu ile görüşüldüğü söyleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu Maraşlı dizisinin başrolünde oynayacak. Maraşlı dizisi ile görüşmelere devam eden Kenan İmirzalıoğlu teklifi kabul ettiği takdirde onu ekranlarda tekrar izleyebileceğiz. Son olarak rol aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde istediğine ulaşamayan Kenan İmirzalıoğlu Maraşlı dizisi ile reytinglerde üst sıralarda olacaktır diye bekliyoruz. Uzun süredir yeni dizisi beklenen üst düzey oyunculardan birisi olan Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Maraşlı ile çok yakında yeniden sevenlerinin karşısında olacak. Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili tüm detaylı bilgiler alt kısımda eklenmiştir.

Ayça Ayşin Turan

Sevilen oyuncuların başında gelen ve son oynamış olduğu Hakan Muhafız dizisi ile Netflix ekranlarında izleyicisi ile buluşan Ayça Ayşin Turan yeni sezonda ekrana gelecek olan TİMS-B yapımı Maraşlı dizisinde oynayacak. Ayça Ayşin Turan Maraşlı dizisinde başrolde mi yoksa yardımcı kadın oyuncu mu olarak yer alacak şimdilik netlik kazanmadı. Haberler geldikçe sizlere yazmaya ve Ayça Ayşin Turan rolü karakteri hakkında bilgiler vermeye devam edeceğiz. Ayça Ayşin Turan yeni dizisi Maraşlı ile ekrana geri dönecek 2020 yılında.

Boran Kuzum

Boran Kuzum da Maraşlı dizisi ile adı geçen oyunculardan birisidir. Yakışıklı dizi oyuncusu Boran Kuzum 1992 yılında Ankara’da doğmuş ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümünde Tiyatro Anasanat Dalı’nda eğitim görmüştür. Vatanım Sensin dizisindeki Leo rolü ile hafızalara kazımıştır. Boran Kuzum Maraşlı dizisi kadrosundan önce Hakan: Muhafız dizisinin 2. sezonuna da dahil olmuştu. Boran Kuzum Maraşlı dizisinin kadrosunda yer alacak.

Maraşlı Dizisi Yapımcıları Senaristleri Yönetmeni Kimdir?

Maraşlı dizisi Türkiye’nin en büyük projelerine imza atan yapım şirketi Tims&B Yapım tarafından yapılacak. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığında yayınlanacak olan Maraşlı dizisinin uzun süredir çaba harcanıyor. Yeni sezona damgasını vurmayı planlayan Maraşlı dizisinin senaryosunu ise Ethem Özışık yazıyor. Maraşlı dizisinin yönetmeni henüz açıklanmadı. Maraşlı dizisi yönetmeni kim olacak? Bilgileri netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

Maraşlı dizisi henüz Kenan İmirzalıoğlu ile anlaşma imzalamadı. Ancak anlaşırsa Türkiye’nin en ünlü erkek oyuncularından birisini başrol yapmış olacak.  Bizlerde şimdiden Kenan İmirzalıoğlu kimdir bilgilerini hatırlayalım resimlerini paylaşalım. 

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu olarak anlaşma aşamasında olan Kenan İmirzalıoğlu kimdir? Daha önce hangi yapımlarda rol aldı? Kenan İmirzalıoğlu 1974 Ankara Bala’nın bir köyünde doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik bölümü okudu. Üniversite arkadaşlarının ısrarı üzerine modellik yarışmasına katılır ve kazanır. Sonrasında modellik kariyeri başlar. 1995 yılında Türkiye’nin en modeli seçilir ardından katıldığı Best Model of The World yarışmasında da birinci olarak bu yarışmayı kazanan ilk Türk erkeği olur. Yakışıklılığı ve oyunculuktaki başarısı ile Kenan İmirzalıoğlu her zaman gündemde olan birisidir.

Kenan İmirzalıoğlu’nun televizyon dünyası ile tanışması Osman Sınav sayesinde olur. Osman Sınav’ın Deli Yürek dizisinde rol alan oyuncu buradaki performansı ile meşhur oldu. 2016 yılında da Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlendi.

Kahramanmaraş'ta Kütüphanenin En’leri Ödüllendirildi Kahramanmaraş'ta Kütüphanenin En’leri Ödüllendirildi

Kenan İmirzalıoğlu’nun Rol Aldığı Dizi Filmler;
1998 Deli Yürek,
2003 Alacakaranlık,
2005 Acı Hayat,
2009 Ezel,
2012 Karadayı,
2018 Mehmed:Bir Cihan Fatihi dizilerinde rol aldı.
Kenan İmirzalıoğlu’nun rol aldığı filmler;
2001 Deli Yürek: Bumerang Cehennemi,
2004 Yazı Tura
2006 Gılgamış
2006 Son Osmanlı Yandım Ali
2007 Kabadayı
2009 Ejder Kapanı
2012 Uzun Hikâye
2017 Cingöz Recai

Kenan İmirzalıoğlu resmi olarak Maraşlı dizisi ile anlaşmadı. Anlaşma sağlandığı takdirde konumuzdan sizlerle paylaşacağız. Maraşlı dizisi bilgileri resimlerini anlaşma imzalanan oyuncuları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilişim