Lösemili hastalara ve ailelerine yardım ulaştırmak amacıyla çocuk bezinden gıdaya, ayakkabıdan mobilyaya kadar birçok yardım malzemesi taşıyan LÖSEV İyilikler TIR'ının bugünkü durağı Kahramanmaraş oldu.

16 Nisan'da Konya'dan yola çıkan Aksaray, Niğde, Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay şehirlerini ziyaret ettikten sonra yoluna devam eden İyilikler TIR'ı LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinan Aras, Sosyal Hizmetler Sorumlusu Berfin Yazıcı ile birlikte geldiği Kahramanmaraş'ta Kahramanmaraş Aile Komitesi Temsilcisi Gülseren Altay tarafından ve gönüllüler tarafından karşılandı. 



Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde konumlanan İyilikler TIR'ı lösemili hastalara ve ailelere ihtiyaç duydukları yardımları ulaştırdı. LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinan Aras, İyilikler TIR'ını yıl boyunca 81 ile ulaştırmayı hedeflediklerini ifade ederek TIR'ının 24 Nisan'daki durağının Sivas, 25 Nisan'da ise Kayseri olacağını söyledi.

LÖSEV'in bağışlarla ayakta duran bir vakıf olduğunu ifade eden Aras, "LÖSEV adına elden para toplayanlara halkımız kesinlikle itibar etmesin çünkü bütün bağışlar kurumsaldır ve banka kanalıyla geçekleşir. Bu yılda da yine Ramazan'da LÖSEV olarak hayırsever vatandaşlarımızın fitre ve zekatlarını bekliyoruz. Yapılan her fitre ve zekat bağışı lösemili çocuklarımızın eğitim ve sağlık harcamaları için değerlendiriliyor. Ayrıca vatandaşlarımızdan etraflarında lösemi veya yetişkin kanser hastası insanlar varsa LÖSEV'e yönlendirebilirler. LÖSEV olarak bizlere ilk defa kayıt olan hastalarımıza ayni ve nakdi yardımla birlikte psikolojik destek de sağlıyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim