Bir açıklama yaparak düzenlenen etkinlikleri ve misyonlarını anlatan Fatih Sultan Mehmet Han Öksüz şunları söyledi;

Muhsin-i Tavır Derneğimizin Kuruluşundan bugüne kadar kuruluş amacımız Vizyon ve Misyonumuz Doğrultusunda Muhsin Başkana Sadakat ve Bağlılık Yeminimiz çizgisinde Davamız Nizam-ı Alem İlayi Kelimetullah Uğruna Mücadele verdiğimiz Derneğimizde Kuruluşundan itibaren Çalışmalarımız Pandemi Sürecine Kadar Aktif Bir Şekilde Devam Etmiştir. Vatandaşlarımızın Sağlığı (toplum sağlığı) İçin Dernek Yönetimimiz Tarafından Alınan Tedbirler kapsamında bir sürede aktif çalışma Sürdürmemiştir.

Ancak Normalleşme Sürecine Girildiği Tarihten İtibaren önlemlerimizi ve uyarıları dikkate alarak çalışmalarımıza aktif bir şekilde Devam edilmiştir. Dönem Sonuna Kadar "MUHSİN BAŞKANA SÖZÜMÜZ VAR" sorumluluğu ve inancıyla Muhsin Başkanı Anma Programlarımızı, Şehit Cenazelerine, Şehit ve Gazilerimizin evlerine baba Ocaklarına ziyaretler Gerçekleştirilmiş Sosyal dayanışma kapsamında Müslüman Türk Milletinin yardımlaşma geleneğinin devam ettirilmesine katkı sağlamak için Mazlumun Umudu olabilme gayesi ile Sosyal Programlarımızı Ramazan, iftar ve Bayram İçin Temel İhtiyaçları karşılayabildiğimiz kadar ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya gayret ettik.

Bizler Muhsin YAZICIOĞLU'nun izinden yürüyenler olarak yaptığımız yardımların üstünü örtmeye habersizce yapmaya gayret gösterdik.

Muhsin-i Tavır Derneği Olarak İlkemiz Zalime Yavuz Mazluma Yunus Olabilmektir. Pandemi sürecinde çalışmalarımız, içinde bulunduğumuz sıkıntılı sürecin topluma karşı üzerimize yüklediği sorumluluğun bilinciyle yapılması gerekenlerin yapılmasıyla sürmüştür.Birincisini 25 Ağustos 2019 da Muhsin dağında yaptığımız anma proğramını her yıl yapma kararı almış planlamalar yapmıştık.

Malum pandemi süreci bu yıl yapacağımız programın ertelenmesine neden olmuştur. Programla alakalı ilerleyen tarihlerde bilgilendirmeler yapılacaktır. Derneğimiz Suikast davalarını yakından takip etmiş etmeye devam edecektir. Davanın bir an önce aydınlatılması en büyük beklentimizdir. Muhsin-i Tavır Derneği ; siyasetin kaygan zemininde günlük siyasi polemiklerden uzak kalmış kalmaya devam edecektir.. Şehit Muhsin YAZICIOĞLU'NUN hedef gösterdiği " Çin Adriyatikten Çin Seddine Güclü bir TÜRKİYE" ve " Her insanın hakça ve özgürce yaşayabileceği bir TÜRKİYE" hayalini gerçekleştirme gayesiyle pırıl pırıl bir neslin yetişmesi için mücadele etmeye devam edecektir.

Güçlünün değil Haklının yanında duracak, dogruya doğru yanlışa yanlış diye haykırmaya devam edecektir.

Başkan Mahçiçek; Hayal bile edilemeyecek hizmetleri birlikte yaptık Başkan Mahçiçek; Hayal bile edilemeyecek hizmetleri birlikte yaptık

25 Mart 2009 da suikast sonucu kahpece şehit edilen Şehit Muhsin başkan ve yol arkadaşlarının katillerinin bulunması Adalet önünde hesap vermelerinin sağlanması adına mahkeme süreçlerini yakından takip edecektir. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve davasını siyasi ikballeri uğruna istismar edenlere karşıda her daim teyyakkuzda olacak fırsat vermeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle MUHSİN-İ TAVIR DERNEĞİNİN 1. Kuruluş yılında Türk-İslam dünyasının birlik ve beraberliğini diliyor, Yıllarca "zincirler kırılsın Ayasofya açılsın" diyerek haykırdığımız, tüm engellemelere rağmen coplanmalara gözaltılara açılan davalar verilen cezalara rağmen gidip Namaz Kıldığımız Ayasofya Camii'nin açılmış olmasından büyük bir memnuniyet duyduğumuzu da ifade ediyoruz.

Editör: TE Bilişim