Duruşmada dönemin Kahramanmars Emniyet istihbarat şubede görevli Başkomserler olay günü göreve cagrilmayan istihbarat subede görevli büro amirleri tanık olarak dinlendi. Tanıklar verdiklari ifadelerde emniyet içerisinde ve şubemizde o dönem cemaat olarak bilinen fetöcü gruplar vardı. Ve bize mobing uygalanıyordu. Olay günü mesaideydim. Mesai bitiminde böylesi bir önemli olayda mutlaka görevlendirilmemiz gerekirken ben ve bir kac arkadasim cemaat toplantilarina gitmedigimiz icin göreve cagirilmadik. Bunları daha sonra bilinçli olarak yapildigini anladık. Bir GSM operatörü verileri konum belirleme sistemi üzerinden olay yerine 1,5 km yeri o dönem sube müdürleri ve istihbaratiyla kendi aramızda degerlendirdik. Daha sonra biz göreve cagrilmadigimiz icin konunun nasil yürudugunu nasil yönetildigini göremedik" diye konuştu. Duruşma başka bir tarihe ertelendi.

DURUŞMAYA DİKKAT ÇEKEN KATILIMLAR

Durusmaya BBP genel merkezinden ve Alperen Ocakları Genel merkezinden herhangi bir katılm olmaması dikkat çekti.
 
BBP DE KURULTAYA 3 KALA

BBP 11.olagan genel kuruluna 3 gün kala BBP genel baskanı mahkemeye katılmadı. Kurultayda Genel baskan adaylarından secilmesine kesin gözüyle bakılan Kahramanmaras'lı isim Haşim Yanar calısmalarını yogun bir sekilde sürduruyor. Yanar;  " BBP miz Yeniden kuruluş ilkeleriyle bulusacak. Şehit Genel baskanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun duruşuyla temsil edilecektir. 1992 Milli mutabakat cagri metnimizde belirttigimiz ilkeler harfiyen tesisi edilecektir. Mahkeme sürecleri yakından takip edilerek bir an önce cözülmesi icin calisacagiz. Partimizde gecmis dönemlerde bu harekete gönül vermis her kim var ise yeniden ulasilacak, kirginliklar darginliklar küskünlükler ortadan kaldirilmasi ve yeniden BÜYÜK BİRLİK saglanmasi icin ilk günkü askla aynı heycanla ilke ve degerlerimiz ekseninde yol yürümeye devam edecegiz. Kurultayimizin camiamiza ve ülke siyasetine hayirlara vesile olmasini diliyor, tüm delegelerimize il ve ilce baskanlarimiza ve  hareketimizin her bir neferine kurultayda BİRLİK olmaya cagiriyorum. El ele gönül gönüle yeniden Birlik icerisinde yürumeye davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

DURUŞMADA DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Durusmaya BBP genel merkezi Ve Alperen Ocakları Genel merkezi katilim saglamz iken, BBP Kahramanmaras il baskani Bilal Odunkıranın bir kac arkadasiyla Adliye bahcesinde ayaküstü kulis yapması, Kahramanmaras BBP yönetimi ve delegelerininde de Kahramanmaraslı Genel baskan adayı Haşim Yanar safında olmaya çalistiklari izlenimi gözlerden kaçmadi.

Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi
Editör: TE Bilişim