Yeni dönemde uygulanacak tedbirler Fakülte Sekreterleri ve Güvenlik Görevlilerinin katılımıyla Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

KSÜ Kongre Merkezinde yapılan toplantıda yerleşke ve binalara girişlerde uygulanacak tedbirler, ortak kulanım alanları ve sınıfların havalandırılması ve dezenfekte edilmesine ilişkin düzenlemeler masaya yatırıldı.

Yüz yüze eğitimin sorunsuz bir şeklide yürütülmesi için gereken bütün tedbirleri aldıklarını belirten Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek, öğrenci ve personelin PCR testleri ve aşılarının yerleşke içerisinde daha hızlı ve kolay yapılabilmesi için İl Sağlık Müdürlüğü ve Tıp Fakültesi ile koordine içinde olduklarını söyledi.

Ders aralarını olabildiğince uzun tutulacağını ifade eden Doç. Dr. Tiyek, sınıfların düzenli olarak havalandırılması ve dezenfekte edilmesi için gereken tedbirlerin titizlikle uygulanacağını söyledi.

28 Eylül 2021 Salı günü saat 15.00’te öğrencilerimize yönelik ‘hoş geldiniz konseri’ gerçekleştirileceğinin de müjdesini veren Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek, “Bu süreci yeni kısıtlama ve kapanmalara mahal vermeyecek şekilde hep birlikte yürüteceğiz.” dedi.

Toplantı soruların cevaplandırılması ve yapılan değerlendirmelerin ardından son buldu.

Kahramanmaraş'ta Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi Kahramanmaraş'ta Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi

Editör: TE Bilişim