Eğitime Destek Platformu Mart ayı istişare toplantısı Onikişubat Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesinde gerçekleştirildi.

Eğitime Destek Platformu Kahramanmaraş Koordinatörü KSÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kahramanmaraş okullarında eğitim sorunlarının ana hatlarıyla ele alındığı toplantının onur konuğu olan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, tartışılan konular üzerinde kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Eğitime Destek Platformunun çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade eden Rektör Can, ilkokul, ortaokul ve liselerin bu konuda yürütülen çalışmalarda Rektörlük başta olmak üzere Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesinin eğitim imkânlarını her zaman kullanabileceklerini söyledi.