Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılmak üzere Ankara’da bulunan Rektör Can, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a nezaket teşekkürü ziyareti gerçekleştirdiler.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Can, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a KSÜ Avşar Yerleşkesi içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığının destekleriyle yapımı devam eden cami inşaatının son durumuna ilişkin bilgiler verdi. Caminin kaba inşaatının bittiğini ve iç süslemelerinin devam ettiğini belirten Rektör Can, mümkün olan en kısa sürede ibadete açılacağını söyledi.

Rektör Can, cami inşasına verdiği önem ve destekleri için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a teşekkürlerini sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, caminin en kısa sürede ibadete açılması için desteklerinin süreceğini ifade etti.

Ziyaretin anısına Başkan Prof. Dr. Ali Erbaş, Rektör Can’a İslam klasik eserlerinden biri olan hadis derlemesi Riyâzü’s-Sâlihîn isimli eseri hediye etti. Rektör Can ise Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a Kahramanmaraş’ın en önemli el sanatlarından olan ahşap oyma rahle hediye etti.

Editör: TE Bilişim