Üniversite Sporları Federasyonu As Başkan Prof. Dr. Mehmet Günay, Koç Holding ve Sportsnet yetkilileri ile birlikte Koç Spor Fest kapsamında yapılması planlanan faaliyetleri görüşmek üzere KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen görüşmede Prof. Dr. Mehmet Günay’ın yanı sıra Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, Koç Holding Kurumsal Marka Sorumlusu Emin Çalışkan, Sportsnet Group Yönetim Kurulu Üyesi Metin Görgün, Koç Spor Fest Etkinlik Koordinatörü Taha Silsüpür, Koç Spor Fest Proje Yöneticisi Zeynep Dündar ve KSÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Eroğlu da hazır bulundu.

Üniversite Sporları Federasyonu, Koç Holding, Sportsnet temsilcilerini üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, öğrencileri spor, müzik ve eğlenceyle buluşturacak olan Koç Spor Fest’in KSÜ’de yapılıyor olmasının hem üniversitemiz hem de şehrimize önemli kazanımlar sağlayacağını ifade etti.

Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı

Kendi meslek alanlarında en iyi eğitimi alan öğrencilerin sanat, kültür ve sporla da iç içe olabilmeleri için üniversite olarak önemli faaliyetlere imza attıklarını belirten Rektör Can, imkânlar ölçüsünde bu tür faaliyetlerin yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

2020 Nisan ayı içerisinde KSÜ ev sahipliğinde yapılması planlanan Koç Spor Fest faaliyetlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunulan görüşmenin ardından günün anısına karşılıklı olarak hediye takdimi gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim