Toplumun fiziksel aktivite düzeyi, alışkanlığı, algı ve beklentilerini ortaya çıkarmayı ve elde edilen verilerle aktif yaşam stratejileri geliştirmeyi amaçlayan protokol KSÜ Rektörlük Makamında Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ile Göksun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kapuçam tarafından imzalandı. İmza töreninde BESYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Eroğlu da hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Rektör Can üniversitelerin topluma öncülük etme misyonlarının olduğunu hatırlatarak, KSÜ olarak toplumun ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek bu ihtiyaçlara çözüm üretmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Bu protokol kapsamında yürütülecek çalışmalar neticesinde elde edilen bulgularla insanımızın daha sağlıklı ve kaliteli hayat sürmesine önemli katkılar sunulacağını ifade eden Rektör Can, protokolün paydaşları olan Göksu Belediyesi ile Göksun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkür etti.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ile Göksun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kapuçam da kısa birer konuşma yaparak işbirliğinin hayırla vesile olması temennisinde bulundular.

TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı

Protokol kapsamında düzenli fiziksel aktivite konusunda farkındalık oluşturulması ve çalışmanın hedef kitlesi olan orta yaş gurubu (50 yaş üstü) erkeklerde fiziksel aktivitelerin etkisinin araştırılması ve orta yaş gurubuna yönelik aktif yaşam stratejilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Editör: TE Bilişim