KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konserin açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci yaptı. Çalışma hayatında kadınlara fırsat sunulması ve kadın istihdamının önemini vurgulayan Rektör Deveci, üniversite olarak kadınların daha etkin görevler alması yönünde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Dinimiz ve toplumumuzda kadının yerine ve önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rektör Deveci, “Kadınlar, her türlü saygıya layıktırlar.” diye konuştu.

GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı ve KSÜKAM adına Doç. Dr. Ebru Fındıklı da birer konuşma yaparak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

Açılış konuşmalarının ardından birbirinden güzel eserlerin yer aldığı konser, KSÜ öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Seher Atmaca, Okt. Dr. Arzu Mustafayeva, Öğr. Gör. Ahmet Görüzoğlu, Öğr. Gör. Alper Şakalar, doktora öğrencisi Soner Okan ve Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi öğretmeni Münevver Canlıca tarafından icra edildi.

Dünya Kadınlar Günü Konseri, protokol üyeleri, kadın personel ve öğrencilere müzik dolu güzel dakikalar yaşattı. Birbirinden güzel parçaların seslendirildiği konserin sonunda Rektör Deveci ve protokol üyeleri tarafından katkı sağlayanlara çiçek takdim edildi.

Editör: TE Bilişim