Mevcut Başkan Serdar Zabun ve aday olan Şahin Balcıoğlu’nun tek listede seçime girmeleri ve dönüşümlü başkan olmaları ayrıca başkan olanların yardımcılarının yine bu iki adaydan birisinin olacağı kararlaştırıldı.

KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz yaptığı açıklamada, yapılan istişareler sonucu dönüşümlü başkanlık olacağını belirtti ve 14 Nisanda gerçekleştirilecek seçimlerde her iki adaya da başarılar diledi

KMTSO seçimlerinde destek için meclis salonunda hazır bulunan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu dönüşümlü başkanlığın Kahramanmaraş Adına daha verimli olacağını dile getirdi.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada kazananın birlik beraberlik olduğunu vurguladı.

Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odasında yapılan meclis toplantısı sonrası BLC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu yaptığı açıklamada en iyiyi yapmak için hep beraber yola devam edeceklerini belirtti.

Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ise birlik beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulan şu günlerde Kahramanmaraş adına çalışacaklarını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim