Ziyarette konuşan Başkan Deveboynu, “Bundan sonraki süreçte Ömer Bey’e başarılar diliyoruz. Kendisinden beklentimiz şehrimize güzellikler katmasıdır. Ömer Bey’in olumlu ve ılımlı bir çalışma ortamı var” dedi.

Yeni yönetimin oluşturulmasının ardından gerek kent bürokrasisi gerek kent basını gerekse de şehre gönül vermiş ilin önde gelen isimleri tarafından sık sık ziyaret edilen, aynı zamanda da ziyaret eden Başkan Arslan Deveboynu yönetimindeki KMBGC, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş’ın medya alanındaki sorumluluğunu görev addederek üstüne düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışan, bu uğurda da kentteki gazetecileri bir arada tutmayı amaçlayan KMBGC Yönetimi, yaptığı faaliyet ve çalışmalarla göz doldurduğu gibi takdir de topluyor.

Bu kapsamda KMBGC Yönetimi, 24 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’nde AK Parti İl Başkanı seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici’ye hayırlı olsun ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Yüzbaşıoğlu, Genel Sekreter Serdar Erdoğanyılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Aksu TV Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner, Elbistan Kaynarca Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ökkeş Saatçi ile Marasgündem İnternet Sitesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Taş’tan oluşan KMBGC heyetini AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici karşıladı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı fikir alışverişlerinin bulunulduğu ziyarette Başkan Arslan Deveboynu, Debgici’ye ‘Hayırlı olsun’ diyerek, yeni görevinde başarılar diledi. Debgici ise bu nazik ziyaretinden ötürü Başkan Deveboynu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Ziyarette ana gündem Kahramanmaraş’ın geleceği oldu.

“Basınımızla İç İçe Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, aldığı bu bayrağı daha ileriye götürmek için gayret göstereceklerini söyledi. İl başkanlığı olarak her zaman basınla iç içe olarak çalışmalara devam edeceklerini belirten Debgici, “Öncelikle bizleri düşünen ve ziyaretimize gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetimine, basınımızın duayen isimlerine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Tabii 24 Şubat’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla AK Parti 6. Olağan İl Kongremizi coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Bizlerde aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için o günden bu yana çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Sağ olsun vatandaşlarımızda parti binamızı ziyaret ederek hem bizlere hem de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza iyi dilek temennilerinde bulunuyorlar. Bugünde Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu ve Yönetim Kurulu Üyeleri burada ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Tabii biz AK Parti İl Başkanlığı olarak basınımızla iç içe her zaman çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KMBGC Heyetine Teşekkür Ediyorum”

Sözlerinin devamında Başkan Arslan Deveboynu nezdinde KMBGC Yönetimine teşekkür eden Debgici, şöyle konuştu: “Değerli büyüklerimiz bizim hem hükümetimizin genel yerelde de belediyemizin ve teşkilatlarımızın tüm faaliyetlerini kamuoyuna en güzel şekilde bağımsız ve tarafsız bir şekilde ve eleştirilerini de yaparak aktarıyorlar. Ben tekrardan kendilerine bu ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte 2019’a gittiğimiz bu günlerde Türkiye yurtdışında birçok önemli operasyonlara imza atarken yurtiçindeki güvenliğimizi daim kılacak operasyonlara imza atarken onlarda bunu yakından takip edip aktarıyorlar ve sınıra da hep beraber gidiliyor. Bu birlikteliğin devam etmesi istişarelerin üst düzeyde olması ve eksikse eksiklerin, yanlışsa yanlışlıkların düzeltilmesi ve tamamlanması noktasında her zaman inşallah iç içe olacağız.”

“Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Şehrimiz İçin Çalışacağız”

Bundan sonraki süreçte Debgici’nin Kahramanmaraş’a faydalı olacağını ve kente yarar sağlamak adına elinden geleni yapacağına olan inançlarının tam olduğunu aktaran KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu ise Debgici’nin oldukça ılımlı ve olumlu bir çalışma ortamının olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Deveboynu, “Bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi olarak AK Parti İl Başkanı olan Ömer Oruç Bilal Debgici’yi ziyaret etmek için geldik. Kendisine hayırlı olsun diyoruz. 24 Şubat’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan il kongresinde il başkanı olan Ömer Bey’e ve yönetimine tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bundan sonra Ömer Bey’in şehrimize büyük katkılarının olacağına inanıyoruz. Kendisi daha önce Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı yapmasından ötürü tecrübeli. İlçe başkanlığından il başkanlığına geçmesi bu işin daha verimli daha tecrübeli bir halde daha iyi başarılı olacağına inanıyoruz. Yine bundan sonraki süreçte Ömer Bey’e başarılar diliyoruz. Kendisinden beklentimiz şehrimize güzellikler katmasıdır. Ömer Bey’in olumlu ve ılımlı bir çalışma ortamı var. Milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla geçmişten bu yana uyumlu bir çalışma ortamı var. İnşallah bu çalışma ortamı birlik ve beraberlik içerisinde devam eder ve gelecekte şehrimiz için başarılı işler çıkar” şeklinde konuştu.