Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldı.

 20.03.2019 günü Yahya Kemal Mahallesinde Sokak üzerinde Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışını önlemeye yönelik yapılan operasyonda; uyuşturucu kullanıcısı bir şahıs üzerinden 3 paket halinde 1,56 gram gelen eroin maddesi ele geçirildi. Bir başka kullanıcısı üzerinden

1 paket halinde 0,63 gram gelen eroin maddesi ele geçirildi. Şahıslara uyuşturucu sattığı tespit edilen Fatih Y.  isimli şahıs aynı gün Aslanbey Mahallesinde yakalandı. Şüpheli şahsın ikamet aramasında 1 paket halinde daralı ağırlığıyla 18,20 gram eroin maddesi ve paketlemede kullandığı kağıt ele geçirildi.

Uyuşturucu kullanıcı Ramazan Y.'nin açık cezaevi firarisi olduğu ve Uyuşturucu ve hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Diğer Uyuşturucu Kullanıcısı Alparslan C.'nin Hırsızlık suçundan 3 Yıl 1 ay 15 gün kesilmiş cezası bulunduğu belirlendi. Şahıslara hem Uyuşturucu kullanmaktan hem de aranması olan konulardan işlem başlatıldı.

 Soruşturma kapsamında Uyuşturucu satıcısı Fatih Y. gözaltına alındı.

Editör: TE Bilişim