7 Kasım 2020 de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 7. Olağan il kongresinde Ak Parti Kahramanmaraş il Başkanı seçilen Görgel’e KMAGC Yöneyim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Ziyarete Dernek Başkanı İbrahim Baykut, Başkan Yardımcıları Sekan Ercüment Kuzu, Barbaros Burak Vanlı, Genel Sekreter Zeki Demir ve Yönetim kurulu üyeleri Seval Akçöp, Serdar Bursalı ve Ali Keklik katıldı.

Ziyarette İl Başkanı Görgel, “Kahramanmaraş için farklı projelerinin olduğunu ve yakın zamanda hayata bu projeleri hayata geçirileceklerini söyledi. Vatandaşlar ile birebir görüştüklerini söyleyen Başkan Görgel, taleplerini gün içersinde çözüme kavuşturduklarını ifade etti.

Saha çalışanlarına başlayacaklarını söyleyen Başkan Görgel, Pandemi sürecinde maske, mesafe ve hijyen kurallarını göz önünde bulundurarak esnaf ve vatandaşlarla biraraya geleceğiz” dedi.

KMAGC yönetim kurulu üyeleri Gazetecilerin sorunları, çözüm önerileri ve Cemiyetin çalışmaları hakkında Başkan Görgel’e bilgi aktardı.