Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi

Kipaş Holding’de tüm çalışanlarının katılımına açık olan, teknik ve sosyal alanlarda verilen öneriler ödüllendirildi. Su tüketiminin üretimde azaltılması, enerji verimliliği, karbon salınımın azaltılması, üretimde verimlilik vb. konularda öneri veren çalışanlarımız ödüle layık görüldü. Törende ödül olarak ise; altın, hediye çekleri ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kipaş Holding İdari Bina Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Kipaş Holding yöneticileri ve çalışanları katıldı. Öneri-Ödül sistemi sayesinde hem çalışanların kazanması hem de ülke ekonomisine katkı sağlamasının yanında, yenilikçi üretim politikasının Kipaş Holding’de yaygınlaştığını vurgulayan Holding Yönetim kurulu üyeleri Halit GÜMÜŞER ve Hikmet GÜMÜŞER ortak bir ifadeyle;

FELSEFEMİZ ÖNCE İNSAN

“Önce insan prensibimizle çalışanlarımızın motivasyonuna yönelik Öneri- Ödül sistemimize ayrıca önem veriyoruz. Çünkü Kipaş Holding çalışanları; öneri sistemiyle doğrudan üretimin her aşamasında söz sahibi olabiliyor ve verimliliğimiz artıyor. Öneri sistemimizin amacı, kuruluşlarda ana iş hedefleri ve politikaları doğrultusunda, özellikle; verimliliğin arttırılması, kalitenin iyileştirilmesi, maliyetlerin azaltılması, çalışma ortamının iyileştirilmesi, müşteri memnuniyetinin arttırılması vb. gibi konularda mevcut durumun geliştirilmesine yönelik fikirlerin ortaya konmasını sağlamak, bu önerileri değerlendirmek ve uygun olanları projelendirerek uygulanmasını sağlamaktır.

Bu kapsamda; işletmelerimizde öneri kutuları bulunmakta ve öneri formlarıyla çalışanların fikir ve önerileri alınmaktadır. Bununla birlikte; online öneri sistemimiz ve Whatsapp öneri hattımız sayesinde çalışanlarımız önerilerini doğrudan tarafımıza 7/24 hızlı bir şekilde ulaştırabiliyor. Paylaşılan öneriler Kipaş Holding Proje Kurul Üyeleri” tarafından değerlendirilerek ödül veriliyor. Çalışanlara yönelik Öneri-Ödül sistemi eğitimleriyle de inovasyon bilincinin tüm kadrolara ulaşması sağlanıyor. Ayrıca çalışanlarımız istedikleri zamanda Öneri-Ödül sistemine ait internet sitesinden de yeni projeleri ve gelişmeleri anlık olarak takip edebiliyorlar. Yılın son günü gerçekleştirilen bu ödül töreni vesilesiyle tüm Kipaş Holding Ailesi’nin yeni yılını kutlar, sağlıklı, başarılı ve mutlu nice yıllar dileriz “dediler.

Editör: TE Bilişim