Çıktığı bu yolda emin adımlarla ilerleyen Kipaş özel eğitim kurumları sadece eğitim alanında değil birçok sosyal alanda da hem Kahramanmaraş’ta hem de çevre İllerde kendinden sıkça söz ettiriyor.

Kuruluşunun onuncu yılında bölgesinde en çok tercih edilen okullardan biri olan Kipaş Özel Eğitim Kurumları geçen akşam Ramada otel de yoğun katılım ile 10.yılını kutladı.

Proğrama başta Kipaş Özel Eğitim Kurumları öğretmenleri olmak üzere Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ,Yönetim kurulu başkan yardımcısı H.İbrahim GÜMÜŞER,Kipaş Eğitim Kurumları kurucu temsilcisi Nezihe Sinem ÖKSÜZ,İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT,Onikişubat İlçe Milli eğitim müdürü Enver GÖKŞEN ve Kipaş Holding yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ  yaptığı açıklamada ;Çocukların başarısının ve eğitiminin çok önemli olduğuna dikkat çekerek Türkiye genelinde ki 17 bin okul arasında 49.başarılı okul olduklarını,bu başarıda ki en büyük etkenin ekip ruhu ve takım çalışmasından geçtiğini söyledi.

Yönetim Kurulu başkan yardımcısı H.İbrahim GÜMÜŞER’de;Eğitimin sabır işi olduğunu ve emek istediğinin kalıcı başarılar için çok çalışmak gerektiğini ifade etti.

Kurucu temsilcisi Nezihe Sinem ÖKSÜZ ise ;Kipaş Eğitim Kurumlarının başarısının her geçen gün daha da artacağına inandığını söyledi.

Daha sonra yılını dolduran öğretmen ve personele plaket ve çeşitli hediyeler takdim edilerek proğram sonlandırıldı.

Editör: TE Bilişim