“Gerekirse arabayı satışa çıkarırım” diyerek, bir kez daha gönülleri fetheden Ersoy, Ali Eren için umut ışığının yandığını söyledi ve ‘Ne gerekiyorsa yapacağım” sözünü verdi.

Bayramdan sonra sağlık bakanlığından izinin çıkacağını dile getiren Ersoy, “Benim arabam, hiçbir çocuğun gözünden daha kıymetli değil” dedi.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi'nde yaşayan işçi Mehmet Nahırcı’nın doğuştan görme engelli olarak dünyaya Ali Eren'in görmesi için mutlu haberin Kayseri’deki özel bir hastaneden gelmesiyle harekete geçen Ersoy, süreci anlattı.

Yerel bir Gazete’nin sosyal medya hesabından kendisinin etiketlenmesiyle birlikte harekete geçtiğini dile getiren Ersoy, “Kahramanmaraş’ta doğuştan iki gözü görmeyen Ali Eren’in tedavisi için haber yapılmış. Bu haberde beni bir kardeşimiz etiketlemiş, ben de ‘İlgileneceğim kardeşim’ diye cevap verdim. Bu da haber oldu. Danışmanlarımı aileye ulaştırdım. Aile de Kayseri Acıbadem Hastanesinde tedavinin olacağını söyledi. Önce Sağlık Bakanlığından izin alınması gerekiyor. Kahramanmaraşlı kardeşimizin, yeğenimizin, evladımızın gözlerinin açılması demek, hiçbir para ile ölçülecek bir durum değil. Bana desinler ki, şu arabamın anahtarı, bu çocuğun gözleri bu anahtar ile açılacak. Satışı kime yapılacaksa hemen vereyim, hayırlı uğurlu olsun. Benim arabam, hiçbir çocuğun gözünden daha kıymetli değil. Acıbadem hastanesinin başhekimi Ömer beyle görüştüm, sağ olsun o da yardımcı olacak. Sağlık bakanlığımızdan da izin çıkacak. İnşallah, bayramdan sonra Ali Eren için umut ışığı çıkacak” diye konuştu.