Kahramanmaraşlı 23 yaşında evlenecek bir ihtiyaç sahibi çifte çeyiz yardımına başladı.

"Bu kutlu yolda hayırseverlerden projemize yönelik destek bekliyoruz”

Yapılan çeyiz yardımlarının içeriği hakkında bilgi veren Ahmet Aydan Bekar, Kayseri Ensar Hareketi olarak bizler Hiç bir derneğe vakfa cemaate bağlı olmadan, DİN DİL IRK ayırmadan ALLAH’ın rızası için yetime, engelliye, muhtaçlara yardım etmeye çalışan bir ekibiz.

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşlı genç bir kardeşimiz ulaştı bizlere düğün yapacağını ifade ettiler araştırmalarımız sonuncunda kardeşimize destek olmak kollarımızı sıvadık yardımda bulunduğumuz hiç bir ailemizin ismini paylaşmayız bizler veren el ile alan el arasında köprü vazifesi yapıyoruz. Kayseri Ensar Hareketi olarak faaliyetlerimizde

Beyaz eşya yardımları, ev eşyaları ve mutfak eşyaları olmak üzere birçok yardımlarda bulunuyoruz. Amacımız, doruğa çıkan ahlaki yozlaşmanın, evlilik dışı ilişkilerin normal bir şey gibi görünmesinin önüne geçmektir. Ayrıca dar gelirli olmaktan dolayı evlenemeyen kardeşlerimize de destek olmaktır. Kardeşlerimiz yaşları ilerlemesine rağmen maddi sıkıntı çektikleri için evlenemiyorlar. Biz de onlara bu noktada yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başlattığımız projelerle birçok çiftimizi evlenirdik. Bu kutlu yolda hayırseverlerden de projemize yönelik destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.