Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün kendi ekibini oluşturma adına Ankara’dan transfer ettiği KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, ailevi nedenlerden dolayı Kahramanmaraş’taki görevini bıraktı. 

Fatih Anadolu Lisesi Öğrencileri Başarıya Doymuyor Fatih Anadolu Lisesi Öğrencileri Başarıya Doymuyor

Özdemir, dün akşam onuruna verilen yemekte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve KASKİ müdürleri ile bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’a verdiği hizmetlerden dolayı KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’e teşekkür plaketi takdim etti.

Sonraki görev yeri Kayseri Büyükşehir Belediyesi olan Özdemir, onuruna verilen yemeğinin ardından Sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Kahraman Şehrimizde kısa sürede olsa görev yapma fırsatım oldu. Ancak ailevi nedenlerden dolayı Kayseri'ye gitmek durumundayım. Bu güzel şehrimizden ayrılıyor olsak da gönlümüz her daim Sayın Başkanımız Hayrettin Güngör ile beraberdir. Şehrimiz ile gönül birlikteliğimiz ve iş ilişkilerimiz devam edecektir. Bu süreçte birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e olmak üzere, KASKİ Genel Müdürlüğü personeline sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim