Teknik Destek Programı kapsamında Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından onaylanmış, 17-19 Şubat  tarihleri arasında gerçekleşecek olan  "Uygulamalı Gereksinim Tanımlama ve Kapsam Değişiklik Yönetimi" konulu eğitim programı dernek binasında başladı. Faaliyetlerinde her zaman iş dünyasının önceliklerine yer veren Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD), son yıllarda giderek dijitalleşen iş süreçlerinin şehrimiz şirketlerince anlaşılıp uygulanabilmesi adına özel bir gayret sarfetmektedir. Bu amaç doğrultusunda dernek bünyesinde  "Bilgi Teknolojileri Paylaşım Grubu"'nu oluşturdu ve onların da fikirlerini göz önünde bulundurarak bugünkü eğitimlerini planladılar. Bukapsamda 17-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan "Uygulamalı Gereksinim Tanımlama ve Kapsam Değişiklik Yönetimi" konulu eğitim programı dernek binasında başladı.

Programda konuşan KASİAD Genel Sekreter Ahmet Görgülü konuşmasında, “Bu Projenin gerçekleşmesinde yardım ve desteklerinden dolayı başta DOĞAKA Genel Sekreteri adına yönetim kurulu üyemiz Sefa Öngel'e ve KASİAD Bilgi Teknolojileri Paylaşım Grubu'na teşekkür ediyor, sunumu yapacak olan Pena Akademi'den Dr. Ali Gürbüz'e ve katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi.

Programda 27-29 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olan, "İş ve Sistem Analizi" eğitimi programına iştirak eden katılımcıların sertifikaları da verildi.