Markalar dünyaya açılacak

İş dünyasını bölgenin en kapsamlı ilk dijital fuarına davet eden MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Boğaçhan Göksu, 7 Temmuz 2020 tarihinde online ziyaretçiye açılacak olan 1.Bölgesel Dijital Ticaret Fuarı’nın Akdeniz Bölgesi’ndeki markaların dünyaya açılan kapısı olacağını vurguladı. Göksu, MÜSİAD 1. Bölgesel Dijital Ticaret Fuarı’nda Adana, Antalya, Alanya, Burdur, Denizli, Fethiye, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin, Muğla ve Uşak’taki şirketlerin stantlarının yer alacağını söyledi.

Fiyat, zaman ve ulaşım avantajı

Göksu, “Küresel salgının da etkisi ile iş dünyası bir süredir uzaktan toplantılarla, eğitimlerle, e-ticaretle bu süreci tamamlamaya çalışıyordu. Biz de bu süreçte çok önemli bir proje olan dijital fuarı hayata geçirmek istedik. Ticareti dijital dünyaya taşıyan dijital fuarlar, fiyat, zaman ve ulaşım avantajlarıyla bu alanda yeni bir dönemin kapısını aralıyor. İşletmeler dijital platformdaki fuarlarda sergiledikleri ürünlerini, metinsel, görsel ve videolu araçlarla tanıtma olanağı buluyor. Bu fuarlar aynı zamanda, sınırlı sermayeyle sınırlı fiziki mekanlarda iş yapan KOBİ’lerin küresel piyasalara erişimlerini kolaylaştıran etkin ve ekonomik uygulamalardır. Bunun dışında dijital fuarcılık geleneksel fuarcılığın destekleyicisi ve tamamlayıcısı rolü üstlenmektedir” dedi.

Gerçek fuar atmosferi olacak

Amacı ticari Pazar payını artırmak, az maliyetle çok sayıda müşteriye ulaşarak ürün veya hizmet sunum veya satışını gerçekleştirmek olan fuarda; gerçek fuar atmosferi yaşanacak, lokasyon önemi olmayan erişebilir Pazar yeri imkanının yanısıra yüzlerce katılımcı birarada olacak. Yerel ve uluslararası binlerce ziyaretçi ile gerçekleşecek olan fuarın sonunda katılımcılar online data temin edebilecek.

13 Temmuz tarihine kadar sürecek

Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak

Bunun yanısıra dijital fuarda; yurt içi ve yurt dışı kamu kurum ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği, ulusal ve yerel online lansman, organizasyonun yerel, ulusal ve dijital mecralarda reklam yayını, birçok sivil toplum kuruluşunun üyelerine sms ile bildirim desteği, fuar süresince birçok eğitim ve konferans ile ziyaretçi desteği sağlanacak. İlk 2 gün canlı yayın modunda, son 5 gün ziyarete açık modta olacak olan Fuar, 13 Temmuz 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Editör: TE Bilişim