Avrupa Birliği'nin (AB) aday ve potansiyel aday ülkeler için oluşturduğu program kapsamında alınan başvurularda süre uzatımına gidildi.

Buna göre, "Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar" başlığı altında besi ve süt hayvancılığı, kanatlı hayvan yetiştiriciliği ve yumurta tavukçuluğuna ilişkin başvuruların son tarihi 19 Mart'tan 2 Nisan Cuma günü saat 18.00'e kadar uzatıldı. Çevrim içi başvuru sistemi ise 30 Mart'ta saat 18.00'de kapatılacak.

"Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar" başlığı altında süt, kırmızı et, kanatlı eti, meyve sebze ürünleri ve su ürünlerinin işlenmesine yönelik projelerin son başvuru tarihi ise 26 Mart'tan 9 Nisan Cuma günü saat 18.00'e kadar uzatıldı. Bu başvurularda çevrim içi başvuru sisteminin kapanma tarihi de 6 Nisan saat 18.00 olarak belirlendi.

Başvurular, öncelikle çevrim içi sistem üzerinden yapılıyor ve başvuru çıktılarıyla istenen diğer evrakın TKDK il koordinatörlüklerine teslim edilmesi gerekiyor.

HİBE KAPSAMINDAKİ İLLER

Projelere ilişkin hibe kapsamında yer alan 42 il şöyle: "Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat."

Başkan Mahçiçek, personeliyle helalleşerek vedalaştı Başkan Mahçiçek, personeliyle helalleşerek vedalaştı

Başvurulara ilişkin detaylı bilgiye TKDK'nin internet sitesinde yer alan "Başvuru Çağrı Rehberi"nden ulaşılabiliyor.

Editör: TE Bilişim