Sivil Narkotik Timleri, adım adım iz sürerek satıcılara ait uyuşturucu evine sevkiyat anında baskın düzenledi.

Kahramanmaraş'ta Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi Kahramanmaraş'ta Tapu ve Kadastro Çalışanları Bir Araya Geldi

Bir başka uyuşturucu operasyonunda ise araçta ve sokakta operasyon gerçekleştirildi. 

Uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 8 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Aralarında çevre illerden uyuşturucu getiren, il merkezinde kiraladıkları dairede uyuşturucu satan ve sokak torbacılığı yaptığı tespit edilen şahısların da olduğu 8 kişi uyuşturucu satmaktan tutuklandı.

14 ayrı olaya suçüstü yapan polis ekipleri 33 kişiye uyuşturucu sattığını tespit ettiği 8 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda Can K.(27), Volkan K. (22), Sezal K.(29), Hasan K.(35), Aziz U.(39), Abdullah O.(38), Bayram C.(29), Fatma N.C.(21) isimli Şahıslar yakalandı. 

Çok kapsamlı yapılan operasyonda polis ekipleri birkaç Uyuşturucu grubuna operasyon düzenledi. Şüphelilerden Aziz U. ile Abdullah O.'nun Gaziantep ilinde ikamet ettikleri, uyuşturucu madde satmak için Kahramanmaraş'ta ev kiraladıkları, bu evden Uyuşturucuları piyasaya sürerken polise suçüstü yakalandıkları öğrenildi. 

Birbiriyle bağlantısız 3 gruba yapılan operasyonda Bayram C. ile eşi Fatma N.C. kendi araçlarında uyuşturucu sattıkları esnada suçüstü yakalandı. 

33 kişiye uyuşturucu satan 8 şüpheliden suç geliri bir miktar para ile, metanfetamin, bonzai, ecstasy hap ve captagon hap ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen 8 şüphelinin tamamı uyuşturucu ticareti kapsamında tutuklandı.

Editör: TE Bilişim