Gençlerimizi uyuşturucu ve madde bağımlılığından bir nebze olsun uzak tutmak adına böyle bir farkındalık etkinliği organize ettiklerini dile getiren Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış, yaptığı açılış konuşmasında; “Uyuşturucuya, maddeye ve her türlü kötü alışkanlıklara karşı duruşumuz ve tavrımız Türk gençliğinden yanadır. İstikbal ancak gençlerle mümkündür. Gençliğimizi iyiliğe, dürüstlüğe, bilgiye, sevgiye ve nezakete davet ediyorum. Ülkü Ocakları olarak uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı savaşımız aralıksız sürecektir. Ülkü Ocaklıyız! Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Karşıyız! Unutmayalım ki uyuşturucuya kurban verilen her genç kaybedilmiş bir vatandır. Genç kardeşim; damarlarındaki asil kanı kirletme!” dedi.

Program bir gencin düştüğü bataktan kurtulmasını ele alan “Cehalet” adlı tiyatro gösterisi ile başlayıp, Ülkü Ocaklarını Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele üzerine yazmış oldukları şarkılar ve daha bir çok coşkulu parçalar içeren konserle devam etti. Program, Ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen “Ey Türk İstikbalinin Evladı! Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!” şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere belge ve hediye takdimi ile son buldu.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa halk tarafından yoğun ilgi gördü. Programa; Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Halide Deniz Akben, Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Tufan, Ülkü Ocakları Onikişubat İlçe Başkanı Ertuğrul Tiyek, Ülkü Ocakları Göksun İlçe Başkanı Hanifi Kolukısa, Ülkü Ocakları Pazarcık İlçe Başkanı Şahin Maraşlıoğlu, Ülkü Ocakları İl yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilişim