Alınan bilgiye göre, Olay 23:15 sularında Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Namık Kemal Mahallesi Yavuz Selim Caddesi 17.sokak üzerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında çıkan kavgada bir şahıs tüfek ile havaya bir el ateş açtı. Olayda kimse yara almazken, silah sesi üzerine kavga ihbarını alan ekipler kısa sürede bölgeyi kuşattı. Polisin geldiğini gören bir şahıs kaçmaya başladı. 

Olay yerine kısa sürede intikal eden ekipler şahsı kaçtığı güzergahta yakalandı. Av tüfeği ile kısa sürede yakalanan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Onlarca polis ekibinin intikal ettiği olayda taraflar etkisiz hale getirildi ve 2 şahıs gözaltına alındı. Kaçan şahsın Av tüfeği ile havaya bir el ateş eden H.A. isimli şahıs olduğu öğrenildi. Cinayet ekipleri tarafından kaçmakta olduğu güzergahta silahla birlikte yakalandı. Herhangi bir yaralının olmadığı olayla ilgili tarafları yakalayan polis ekipleri, şahıslara ait araçlarda da arama yaptı. Bir araçta tüfek kılıfı ve yerde de boş kartuş ele geçirildi. 

Polis ekiplerinin kısa sürede müdahalesi sayesinde, silahlı kavga olayı büyümeden önlendi. 

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: TE Bilişim