Diyetisyen Emine Merve Kundakçı tarafından Binevler Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarın’da hizmete açılan merkez, Terapi Sistemi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon’un yanısıra sağlıklı yaşam alanlarında hizmet verecek.

Sağlıklı Yaşam ve Andulasyon merkezi hakkında bilgi veren Emine Merve Kundakçı şunları ifade etti;

“Andulasyon yeni bir biyofiziksel terapi yöntemidir. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında son dönemde gerçekleştirilen en parlak buluşlardan biridir. Andulasyon Terapi Sistemi, bilim insanları,üniversite klinikleri ve doktorların ortak çalışması ile Almanya’ da geliştirilen ve bütünsel sağlıkta son dönemin en önemli buluşlarından biridir. Andulasyon Terapi Sistemi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında son dönemde gerçekleştirilen en parlak buluşlardan biridir. Yalnızca 1 seanslık uygulamalarda dahi gerçekten şaşırtıcı ve anlamlı iyileşmeler söz konusu olmaktadır. Her türlü ağrıdan dolaşım bozukluklarına, stresten karın bölgesi yağlanmasına, onlarca etkisi ile en çok konuşulan terapi yaklaşımlarından biri dir. Uyguladığımız angulasyon tedavisinin hiçbir yan etkisi bulunmaz. Sağlıklı veya hasta, her yaşta, herkes kullanabilir.

Eğitimimin ardından stajımı önemli sağlık kuruluşlarında tecrübe kazanımım oldu ve ben bu tecrübelerimi hemşehrilerime sunmak üzere işyerimi açmaya karar verdim.Tüm Dünyada obezite sıklığı gün geçtikçe artmaktadır.

Amacım ,sosyal hayatınızdan uzaklaşmadan pratik ve alternatif yöntemler ile bundan sonraki hayatınızda yeni bir bakış sağlayarak, ruhunuzun istediği bedeni fiziğinize giydirmektir. “ruhunuzla fiziğiniz aynı bedende olsun” diyerek hayatınızı kaliteli bir yaşama dönüştürmek için buradayım.”

Diyetisyen Kundakçı son olarak ise pandemi nedeniyle açılış organizasyonu yapılamadığını belirterek, işyeri açılışında kendisinden desteklerini esirgemeyen, Babası Rahmi Kundakçı, Annesi Serime Kundakçı ve yakın çevresine şükranlarını bildirdi.

instagram.com/diyetisyenmervekundakci?igshid=ssiqjb724k4f