Olay, Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesinde meydana geldi. Bölgede araçlar ve sürücüler üzerinde uygulama yapan polis, şüphelenilen bir aracı durdurulmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan araç uygulama noktasından uzaklaşmaya başladı. Polis ekipleri ise bu esnada kaçan aracın peşine düştü. 

Kaçan aracın peşine düşen ekipler, aracı kıstırınca şüpheli araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Elindeki tüfekle polise rastgele ateş eden şüpheli, elindeki tüfekle yakalandı. 

Olayda polisler yara almazken, çeşitli suç kayıtları bulunan H. Y. gözaltına alındı. Şahsın, sarhoş olduğu ve ehliyetinin de bulunmadığı öğrenildi. 

****

************

Kahramanmaraş'ta eski eş dehşeti!

Kahramanmaraş'ta iki hafta öncesinde boşandığı eski eşi ve eski eşinin erkek arkadaşı ile karşılaşan şahıs dehşet saçtı.

Kahramanmaraş'ta eski eş dehşeti!

Alınan bilgiye göre olay bugün saat:16.15 sularında Onikişubat ilçesi Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde Adliye binasının yakınında bulanan otobüs durakları yanında meydana geldi.

İki hafta önce boşandığı eski eşi ve eski eşinin erkek arkadaşı ile karşılaşan Murat A. (31) bıçakla saldırdı. Olay yerinde yaralanan Tuğba A. (27) ile Osman Ö (29) Yörük Selim Devlet Hastanesi ve Tıp Fakültesine kaldırıldı

Olay yerinden kaçmaya çalışan Murat A. (31) polis ekipleri tarafından kaçamadan olay yerinde yakalandı.

Yaralanan Tuğba A. (27) ile Osman Ö (29)'nün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.