Muhtarın iddiasına göre Alparslan Caddesi üzerinde çok kaza olduğu ve mahalle sakinlerinin ise yaya geçitlerinde çok zorlandığını söyledi.

Bağlarbaşı mahallesi muhtarı Etem Çağrıcı konuşmasına şöyle deva metti;

“Alparslan caddesinin birleştiği noktada çok kaza oluyor. Biz bu bölgeye yetkililerden trafik ışığı istiyoruz. Bu bölgede Maddi hasarlı, yaralanmalı kazalar meydana geliyor. Ve bu kazaların yarısına şahit oldum. Bu kazaları caydırmak için en azından buraya bir kırımızı ışık koymaları insanlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Sürmeli bey caddesi ile Alparslan caddesinin birleştiği noktaya trafik ışığı istiyoruz. Bu isteğimiz olursa ne kaza olur ne de can kaybı meydana gelir. Hem sürücülerimiz hem de yayalarımız daha dikkatli olacağını düşünüyorum.”

Öte yandan muhtar Çağrıcı, Tevfik Kadıoğlu bulvarı ile Veysi kaynak bulvarı üzerindeki yer alan yola okul üst geçidinin yapılmasını istedi.

Çağrıcı, bu bölgede yayaların karşıdan karşıya geçerken çok zorlandığını ve okul döneminde ise öğrenciler yoğunluk gösterdiğinde yaya geçitlerinde sıkıntıların oluştuğunu söyledi.

Bağlarbaşı mahalle muhtarı Etem Çağrıcı, insanların mağdur olmaması için bu bölgeye biran önce üst geçidin yapılmasının önemli olacağını ifade etti.