Kahramanmaraş’ta Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Caddesi üzerinde plakası öğrenilemeyen kırmızı otomobil, önündeki beyaz otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası iki sürücüde araçlarından inerek, ’önce tokalaştı ve birbirlerine geçmiş olsun’ dedi. Araçlardaki hasara baktıktan sonra, otomobilinde ciddi bir hasar bulunmayan beyaz otomobilin sürücüsü, diğer sürücüye bir problem olmadığını söyledi. Her iki sürücü de birbirlerine geçmiş olsun dileklerini ileterek yollarına devam etti. 

Son günlerde trafikte ki yol verme konuları yüzünden meydana gelen tartışma görüntüleri ve kavga görüntülerinin üzerine, trafikte yaşanan bu anlar ise herkese örnek oldu. Sürücülerin bu davranışı ise çevredekiler tarafından da takdir edildi. 

**********

**************************

Kahramanmaraş'ta Çıkan Yangın Vatandaşları Korkuttu!

Kahramanmaraş'ta otların tutuşmasıyla bir anda meydana gelen yangın çevredekileri korkuttu.

Kahramanmaraş'ta Çıkan Yangın Vatandaşları Korkuttu!

Kahramanmaraş'ta otların tutuşmasıyla birlikte zeytinlik alanda yangın çıktı. Binaların ortasında çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. 

Yangın, Onikişubat ilçesi Tekerek Mahallesi'nde meydana geldi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle zeytinlik alandaki otların tutuşmasıyla yangın çıktı. Apartman dairelerinin orta kısmında bulunan zeytinlikteki yangın bir anda büyüyünce, çevreyi siyah duman sardı. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, bir süre sonra yangın söndürüldü. 

************

***********************

Kahramanmaraş'ta trafikte yine tehlikeli yolculuk!

Kahramanmaraş'ta panelvan aracın arkasında kapıyı açarak seyir eden kişiler trafikte tehlikeli görüntüler oluşturdu.

Kahramanmaraş'ta trafikte yine tehlikeli yolculuk!

Görüntüler, Onikişubat ilçesi Şekerdere Bulvarı üzerinde bir vatandaş tarafından çekildi. Panelvan aracın arkasında kapıyı açarak seyir eden kişiler tehlikeli görüntüler oluşturdu. O anlar ise trafikte seyir halinde olan başka bir vatandaş tarafından kayıt altına alındı. Panelvan araç ise kapısı açık bir şekilde gözden kayboldu. 
 

Editör: TE Bilişim