Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi Başkanı Hanifi Öksüz, 24 Nisan 2018 tarihinde yaptığı basın toplantısında, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı 2 yıl Serdar Zabun, 2 yıl da Şahin Balcıoğlu'nun yapacağını ve bunu da kura ile belirlediklerini söylemişti.

O dönem, seçim sürecinde KMTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Serdar Zabun ile Şahin Balcıoğlu'nun talip olduğunu ifade eden Öksüz, şöyle konuşmuştu:

"Ben de birçok arkadaşımla bir nabız yoklaması yaptım. Bunun üzerine birçok arkadaşımızla, şehrimizin duayenleriyle istişare ettim, sonunda kendileri de kabul etti sağ olsunlar. Sonra kendileri de bizi kırmadılar, 'Ben' demediler, 'Biz' dediler. Dolayısıyla, 2 yıl birisi, 2 yıl birisi bu 4 yıllık süreçte odamızı başkan olarak yönetecekler. Kura ile de tespit ettik; ilk 2 yıl Serdar Başkanımız bu göreve devam edecek, sonra da Şahin Başkanımız bu göreve devam edecek."

2 yıllık görev süresini tamamlamak üzere olan mevcut Başkan Serdar Zabun’un, görevi 24 Nisan’da Şahin Balcıoğlu’na bırakıp bırakmayacağı ise merakla bekleniyor. (MARASPUSULA)