Kahramanmaraş’ta çeşitli sağlık sorunları nedeniyle kaplıca hamamına giden ve başına burada düşen çeşitli tavan parçaları yüzünden ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede 75 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, 24 Ocak 2020 tarihinde Onikişubat İlçesine bağlı Ilıca Mahallesinde bulunan A.K.’nın işlettiği kaplıca hamamında meydana geldi.

Ahmet Durmaz (53) eşi Nadime Durmaz (51) ile çeşitli sağlık sorunları nedeniyle kaplıca hamamına gitti. Kısa bir süre sonra kafasına çeşitli tavan parçaları düşen ve ağır yaralanan Nadime Durmaz, KSÜ Tıp Fakültesine sevk edildi. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Nadime Durmaz 75 gün sonra hayatını kaybetti.

Eşinin hayatını kaybetmesiyle birlikte 4 çocuğuyla birlikte perişan olduklarını ifade eden Ahmet Durmaz, yaşananları kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi

Eşinin ölümüne neden olan sorumluların cezalandırılmasını isteyen Durmaz, “Eşimle birlikte tedavi için Ilıca Mahallesine gittik. ertesi gün eşim kadınlar hamamına bende erkekler bölümüne gittik. eşimin başına hamamın aydınlatma ve mermer parçaları düştüğünü söylediler. Hastaneye kaldırıldı eşim. Konunun muhatapları benle iki hafta ilgilendi. İki hafta sonra ne aradılar nede sordular. Ben aramaya başladım sorumluları. Eşim 75 gün sonra vefat etti. Olayın üzerinden 5 ay geçmesine rağmen ne arayan nede soran var. Buradan yetkililere sesleniyorum. Benim muhatabım kim. Başka canların yanmasını istemiyorum” dedi.

Davanın Avukatı Ahmet Çabukel ise, “Kahramanmaraş’ta bir müvekkilimizin eşi Nadime Durmaz Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde bulunan kaplıca tesisinde şifa bulmaya gidiyor. Tesisin üstünde bulunan cam, çerçeve, PVC, mermer, müvekkilimizin eşinin üzerine düşüyor. 75 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti. Bunun üzerine biz suç duyurusunda bulunduk ve tazminat davası açtık. Müvekkilimiz muhatap bulamıyor. Bu durumun sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim