Türkiye’nin üretim üssü Kahramanmaraş’ta yeni sanayi alanlarının oluşturulması için AK Parti harekete geçti. Kent insanının daha çok istihdam edilmesi, ekonomiye katkının artması, üretimin ve kent ihracatının artması için çalışmalarını sürdüren AK Parti, Kahramanmaraş’taki sanayi alanlarının genişlemesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bürokratlarıyla toplantı yaptı.

Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız” Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığındaki ziyaretle ilgili bilgi veren AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel; “Bilindiği üzere ilimiz Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden biridir. İlimizdeki yatırımlar hem ekonomik anlamda hem sosyal hem de istihdam alanında büyük katmadeğer oluşturmaktadır. Bu olguların daha da artması adına sanayicilerimizden gelen talepleri değerlendirmek üzere Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bürokratlarına ziyaret gerçekleştirdik.

Daha önce bu konu ile ve diğer sorunlarla ilgili Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal’ın önderliğinde Milletvekillerimiz Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal ve İmran Kılıç Sayın Bakanımız Mustafa Varank’ı ziyaret etmişlerdi. Biz ise TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç ve OSB Müdürümüz Hasan Köse ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Soner Erkek başkanlığında geniş bir toplantı yaptık.

Toplantıda ilimizdeki sanayi alanlarının genişlemesi gerektiği, iş dünyamızın yatırım yeri sıkıntısı çektiği ve konunun bir an önce çözüme kavuşturulması konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bakanlık yetkililerimiz çalışmalara başladı, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine daha çok katkı sunmak ve sorunun çözümü için çalışmalarımız devam ediyor” Dedi.

Editör: TE Bilişim