Kahramanmaraş’ta ‘Ülkü Ocakları Şehitler Hatıra Ormanı’na haber sitemizin Genel Koordinatörü Ayhan Gedik adına fidan dikildi. Kahramanmaraş Ülkü Ocakları, “Cenab-ı Allah mübarek eylesin inşallah” notu ile bu dikimi paylaştı.

Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi

Maraş Pusula Haber Genel Koordinatörü Ayhan Gedik ise gerçekleştirilen bu dikimden duyduğu memnuniyeti dile getirirken duygu dolu anlar yaşadı. “Ülkü Ocakları herzamanki gibi Ülküsüne yakışır etkinlikler düzenleyerek yeni yeni fidanlar yeşertmeye devam ediyor, Başkan ve teşkilatına teşekkür ederim. Başbuğ Alparslan Türkeş'ın mekanı cennet, Türk Ülküsü daima var olsun” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Ülkü Ocaklarından yapılan paylaşımda;

“Her Fidan Bir Hayattır.”

“Bir müslüman herhangi bir ağaç veya bitki dikerse, ondan yenilen şey kendisi için sadakadır, ondan çalınan şey kendisi için sadakadır, yabânî hayvanların yediği şeyler sadakadır, kuşların yedikleri sadakadır, bir kişinin ondan alıp eksilttiği şey de kendisi için sadakadır.” (Hadis-i Şerif; Müslim, Müsâkât, 7)

Son zamanlarda artan orman yangıları sebebiyle, çevrecilik hassasiyetimiz ve sosyal sorumluluğumuz gereği Kahramanmaraş Ülkü Ocakları olarak Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. yıl dönümü münasebetiyle “Başbuğun Fidanları Projesi” kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdik.

Ayhan bey, Kahramanmaraş’ta Ülkü Ocakları Şehitler Hatıra Ormanı’na sizin adınıza da niyetlenerek fidan dikimi gerçekleştirdik. Cenab-ı Allah mübarek eylesin inşallah. Dua ile; sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunar, esenlikler dilerim.

Editör: TE Bilişim