Kahramanmaraş’ta belli bölgelerde takip, araştırma ve GBT sorgusu yapan Asayiş polisleri suç işleyen kişileri tek tek takip edip yakaladı.

Faili meçhul olaylar ile ilgili araştırma yapan polis ekipleri, son zamanlarda özellikle Şekerdere caddesi, Dumlupınar Mahallesi, Akçakoyunlu Mahallesi, Şeyh adil mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayları ile, Karamanlı Mahallesinde ve Kanlıdere Caddesinde meydana gelen gasp olayları ile ilgili araştırma operasyon yaptı.

Bölgelerde şüpheli şahıslar üzerinde yoğun GBT sorgusu yapan polis ekipleri, ilk olarak Şüpheli Sami Ç.'yi Şekerdere caddesinde yakaladı, şahsın otodan cep telefonu hırsızlığı ve işyerinden hırsızlık yaptığı tespit edildi.

Polis ekipleri ardından Mahmut A.'yı tespit ederek üzerinde çalıntı kredi kartları ve cep telefonu ile yakaladı. Şahsın 5 işyerinden elektronik eşya hırsızlığı yaptığı tespit edildi.

Ekipler sonrasında Karamanlı Mahallesinde cep telefonu gasp ve evden hırsızlık suçundan, Ali G., Adem Ö. ve M.B. isimli şahısları yakaladı.

İsmetpasa mahallesinde bir işyerinden ses sistemi çalan Derviş K. yakalandı.

Kanlıdere Caddesinde cep telefonu gasp eden Yaşar D. eşkal üzerine yakalandı.

Şüphelilerden Sami K., adli kontrol alırken, Dervis K'nin gözaltı işleminin devam ettiği, diğer 5 şüphelinin tutuklandığı öğrenildi

Operasyonlarda; 22 adet Akıllı cep telefonu, 2 adet tablet bilgisayar, 1 Laptop Bilgisayar, 4 kredi kartı, hoparlör, masaj aleti, bir takım eşyalar, 1 adet çalıntı motosiklet, suçta kullanılan kıyafet ve suç aletleri ele geçirildi.

Tutuklanan 5 şüpheli cezaevine teslim edildi.

Editör: TE Bilişim