Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından il merkezinde bulunan bir apart daireye fuhuş baskını yapıldı. Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesinin daha öncede gündeme getirdiği fuhuş baskınlarına bir yenisini daha ekleyen ekipler günübirlik kiralık dairelerin amacı dışında kullanılmasına izin vermiyor. Önceki gün akşam saat 20.30'da Egemenlik Mahallesinde bir apartmanın 3. Katında bulunan apart daireye baskın düzenleyen Ahlak Büro Ekipleri bir erkek ve bir bayan şahsı suçüstü yakaladı.

Yakalanan şahıslardan bayanın daha önceden fuhuştan işlem gördüğü tespit edildi. Müşteri konumundaki erkek şahısta yakalanarak emniyete götürüldü. Fuhuş yapılan dairenin ise bayan şahıs tarafından aylık kira kontratıyla kiralandığı belirlendi. Daireye kapama ve mühürleme işlemi başlatıldı. 

150 TL karşılığında fuhuş yaptığı tespit edilen 2 şahsa tutanak tutuldu. Fuhuş yapan  şahıslar Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, şahıslara toplamda 1569 TL idari para cezası tatbik edildi. Adresle ilgili   Sağlık müdürlüğü Zührevi Hastalıklar ile Mücadele Komisyonu tarafından işlem başlatıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından,  günübirlik kiralanan daireler ve apartlar üzerinde sıkı denetim yapılmaya devam edileceği öğrenildi.

Haber-Foto: Ömer Faruk Salman / Bugün Gazetesi