Kahramanmaraş Emniyeti apart daireleri sıkı denetim altına aldı. Apart dairelerde yapılan fuhuş baskınlarına bir yenisini daha ekleyen Ahlak Büro ekipleri iki erkek şahsı ve bir bayanı yakaladı. Operasyon an be an  kameralarımıza yansıdı. 

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından Akşam 20.30 sularında

Mehmet Akif Mahallesinde bulunan bir apart dairede fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. 

Ekipler bir müddet ön izleme yaptıktan sonra operasyonu gerçekleştirdi. Yerleşim yeri içerisinde ve ailelerin yoğunlukta yaşadığı bölgelerde bulunan günlük kiralık dairelerden vatandaşlarında rahatsız olması üzerine harekete geçen ekipler aylardır apart dairelere göz açtırmıyor. Yapılan suçüstü operasyonlar sonrasında birçok daire mühürlenerek apart sahiplerine de cezalar yazıldı. 

Bugün akşamki operasyonda ise apart içerisinde fuhuş yaparken suç üstü yakalanan, M.E. ve A.E. isimli erkek şahıslar ile dairede bulunan N.B. isimli bayan şahıs yakalandı. 

İçeriden çıkan erkek şahıslar Aparta baskın yapan ekiplere yakalanmasının ardından 150 TL karşılığında ilişkiye girdiklerini itiraf etti. Yakalanan şahıslar Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, şahıslara 2 bin 615 TL para cezası uygulandığı ve apart dairenin Saglık Müdürlüğü Zührevi Hastalıklar Komisyonunca kapatılması için işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

HABER-FOTO:ÖMER FARUK SALMAN

Editör: TE Bilişim