TFF 2.lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor 23. haftada Tokatspor'a konuk olacak.

Müsabaka 24 Şubat pazar günü saat 13:30'da Tokat Gaziosmanpaşa stadyumunda oynanacak.

Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek, yardımcı hakem olarak İstanbul bölgesinden Armağan Çekinmez ile Okan Akbal görev yapacak. İkinci yarıda oynadığı 5 maçta 10 puan toplayan Kahramanmnaraşspor Kırmızı grupta 27 puan ve averajla 11.sırada yer alırken, Tokatspor ise 15 puanla Kırmızı grupta son sırada yer alıyor.

PAROLA GALİBİYET

Temsilcimiz Kahramnamaraşspor Gaziosmanpaşa Stadyumunda karşılaşacağı Tokatspor müsabakasında parola 3 puan olarak belirledi. Ligin 23. Haftasında oynayacağı Tokatspor maçının provasını yapan Kahramanmaraşspor zorlu bir maça çıkacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor oynayacağı Tokatspor karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

MAÇIN PROVASI YAPILDI

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Ligin 23. Haftasında oynayacağı Tokatspor maçının provasını yaptı. Pazar Günü Tokat’a gidecek olan Kahramanmaraşspor çıkışını devam ettirmek istiyor.

21 Şubat Perşembe günü Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek Stadyumunda takım arasında çift kaleye tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti.

Editör: TE Bilişim