Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz, Kahramanmaraşspor, Covid-19 salgını sebebiyle ertelenen maçlar nedeniyle herkes evlerine gönderildi. Teknik Direktör Bülent Akan hazırladığı program çerçevesinde hazırlıklarına devam eden futbolcular yaşanan bu zorlu süreci ülke olarak birlikte aşacaklarına inandıklarını söylediler. Salgın tehlikesi sebebiyle evlerine dönen ve antrenmanlardan mahrum kalan futbolcuların performansları ve formlarının düşmemesi için yeni bir formül geliştirildi. Teknik Direktör Bülent Akan tarafından tüm oyunculara talimat verildi ve herkes belli bir program dahilinde online görüntülü antrenmanlara başladı.

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor da tüm oyuncular görüntülü görüşme marifeti ile online antrenman programına dahil edildi. Piserro Kahramanmaraşspor antrenörleri tüm oyunculara özel program ile antrenman yaptırmaya başladı. Tüm oyuncular online antrenman ile formda kalacaklar ve yemek programlarına kadar takipte olacaklar.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDEN OYUNCULAR

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 'da Ahmet Gül, Ali Alperen Erdoğan, Bayram Çetin, Caner Bulut, Ebubekir Berke Tambay, Eren Nergiz, Gürcan Gözüm, Hakkı İsmet Şimşek, Hüseyin Yılmaz, Hüseyin Cihan Avcu, Muhammed Enes Yılmaz, Murat Çoşkun, Orhan Evci, Recep Türköz, Safa Ali Memnun, Sefa Saz, Selahattin Öztürk ve Selçuk Özcan'nın sözleşmesi devam ediyor. 9

OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ SIKINTIDAYDI!

31 Mayıs 2020 itibariyle 9 oyuncunun sözleşmesi bitecekti. Futbolcu sözleşmeleriyle ilgili soru işaretlerini FİFA ortadan kaldırdı. FIFA, sezon sonu bitecek futbolcu sözleşmelerinin ligler tamamlanana kadar geçerli sayılacağını açıkladı. Bu doğrultuda TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 'da 31 mayıs 2020 itibariyle, 2017-2018 sezonunda takıma katılan ve 70 maçta forma giyen kaleci Özkan Karabulut, 2018-2019 sezonunda takıma katılan ve 52 maçta, 13 gol atan Cerem Talha Dinçer, 42 maçta forma giyip 4 gol atan, Fatih Kamacı, 33 maçta forma giyen ve 1 gol atan Fatih Çiplak, sezon başında takıma katılan ve 26 maçta, 9 gol atan Haluk Türkeri, 20 maçta forma giyen Gökhan Payal, 26 maçta forma giyen Rıdvan Türker, 20 maçta forma giyen Nuri Melih Mursal ve devre arasında Gençlerbirliği'den kiralık gelen ve 1 maç oynayan Emre Gündoğdu'nun sözleşmesi bitecekti. Sezon sonuna kaldı. Yeni sezonda bu oyuncuların takımda kalıp kalmayacağı şimdilik bilinmiyor.