Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı

Kulüp yönetiminin verdiği bu kararda, 12 Şubat Stadyumu için alınan yıkım kararının etkili olduğu ve Kahramanmaraşspor’un maçlarının oynayacak sahasının bulunmadığı belirtildi.

Kahramanmaraşspor eski Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bilindiği üzere ben 7 sezondur bu bayrağı çok şükür yere düşürmeden tek başıma taşıdım, ama artık yoruldum ve geçen sezon şubat ayında kulüp başkanlığını bıraktığımı açıklayarak, takımı gönüllü yöneticiler lig sonuna kadar taşıdılar.

Bu sezonda yine takımı bu gönüllü yöneticiler bir şekilde Kahramanmaraşspor’un adını yaşatmak için bu görevi üstlendiler. Bugüne kadar, bende şahsım olarak bu yönetici arkadaşlara maddi ve manevi her türlü desteği sağladım.

Bu amaçla transferler yaparak ve takımı Afyon'da kampa alarak liglere katıp, bu bayrağı taşımaya devam edecektik.

Ancak gelinen noktada gördük ki şehrin ileri gelenleri bu takıma sahip çıkmıyorlar. Diğer taraftan ise bugün öğrendiğimiz bilgiye göre, maçlarımızı oynayacağımız 12 şubat stadyumu’na yıkım kararı çıkarılmış, ama bize bugüne kadar haber edilmedi.

“KAHRAMANMARAŞSPOR MAÇLARINI NEREDE OYNAYACAK?”

Maçların başlamasına 24 günlük az bir süre var, Kahramanmaraşspor maçlarını nerede oynayacak?

Osmaniye demi, Hatay’da mı, Antep’te mi, Urfa’da mı, Batman’da mı veya Diyarbakır’da mı? Madem bu stadın yıkım kararı vardı buna neden daha önce bir çözüm bulmadılar?

“BU TAKIM BU ŞEHRİN BİR DEĞERİ DEĞİL İSE BİZ NE YAPALIM?”

Zaten sahipsiz ve ilgisiz bir şekilde tek başımıza ve birkaç gönüllü arkadaşlarımız tarafından zor şartlar altında transfer yaptığımız, kampa götürdüğümüz bu takım bu şehrin bir değeri değil ise biz ne yapalım?

“KAHRAMANMARAŞSPOR’UMUZUN HER TÜRLÜ ÖNÜ KESİLMEYE ÇALIŞILIYOR”

Maçlara az süre kala bugün bize gelen stadın yıkım kararı bardağı taşıran son damla oldu, bizimde sabrımızın ve inancımızın yıkımı oldu. Yıkım kararı ile de anlaşılıyor ki Kahramanmaraşspor’umuzun her türlü önü kesilmeye çalışılıyor.

Eğer bu takım bu şehre bu kadar yük ise, bu kadar ağır geliyorsa bizde bugün gönüllü yönetici arkadaşlarla Kahramanmaraşspor’u ligden çekme kararı aldık ve en kısa zamanda bu kararımızı federasyona bildireceğiz.”

Editör: TE Bilişim