2019-2020 sezonu öncesi Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kulüp Lokalinde Basın mensuplarının katıldığı imza töreninde, yeni transferlere imzaları attırdı.

İlk müsabakasına 1 Eylül'de çıkacak olan Kahramanmaraşspor 2019-2020 sezonu transfer dönemine kadrosuna 4 futbolcuyu katarak hızlı bir giriş yapmıştı. Son olarak orta saha ve forvete de takviye yapan takım, Osmaniyespor'da sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Sergen Ekinci ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Adana Demirspor'un altyapısında yetişen forvet oyuncusu Eren Nergiz'le de 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Transfer döneminin başlamasının ardından Kahramanmaraş'ta taraftarların merakla beklediği isimler kadroya dahil edilmeye başlandı. Ankara Demirspor'dan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Çağatay Çeken, Fethiyespor'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrullah Yıldırım, Ankara Demirspor'un stoperi ve Kahramanmaraşspor'un da eski futbolcusu Sefa Ali Memnun ile Erzincanspor'dan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Gökhan Payal transfer edildi.

Öte yandan geçen sezon kadrosunda 32 futbolcuyu barındıran Kahramanmaraşspor'da Aytürk Halil Hocaoğlu, Hurşit Taşçı, Burak Can Kunt, Mehmet Fırat Demir, Özkan Karabulut, Yusuf Emre Kasal'ın sözleşmeleri sona ererken, bu futbolcuların bazılarıyla sözleşme yenilemek için çalışma yapıldığı bildirildi.

Kahramanmaraşspor, Fethiyespor'dan  Abdullah Topkara ve  Emrullah Yıldırım, Ankarademirspor'dan Safa Ali Yıldırım ve  Çağatay Çeken,   Adanademirspor'dan  Eren Nergiz,  24 Erzincanspor'dan Gökhan Payal, Osmaniyespor'dan Sergen Ekinci ile toplu imza töreni düzenledi.

İşte KMS'nin teknik heyeti; Teknik Direktör Osman Bozkurt, Yardımcıları Ömer İnce, Paşa Alidaydaroğlu, Kaleci Antrenörü Çetin Canlı ve Kondisyoner İbrahim Ölmez