Temsilcimiz Kahramanmaraşspor kanat oyuncusu Gökhan Çırak'ı, orta saha oyuncusu Hüseyin Cihan Avcu'yu, sağbek Rıdvan Türker'i ve stoper İsmail Hacıhafızoğlu'nu kadrosuna katmıştı. Afyon kampına katılan 4 futbolcuyla birlikte sözleşmelere imzalar atıldı.

Kanat oyuncusu Sivas Belediyespor'dan Gökhan Çırak ile 1 yıllık, orta saha oyuncusu Hüseyin Cihan Avcu ile 2 yıllık sözleşme, Ergene Velimeşespor'dan sağbek oyuncusu Rıdvan Türker ile 1 yıllık sözleşme, Stoper oyuncusu İsmail Hacıhafızoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

FUTBOLCULARIMIZI TANIYALIM

1987 Mersin doğumlu olan Gökhan Çırak, Toros Belediyespor, Yeni Çorumspor, Çubukspor, Tarsus İdman Yurdu, Payasspor ve son olarak Sivas Belediyespor'un 27 maçta formasını giydi ve 6 gol kaydetti.

1994 Aydın doğumlu olan Orta saha oyuncusu Hüseyin Cihan Avcu futbola Altay alt yapısında başladı, Sırasıyla Altay A2, Altay, BB Erzurumspor, Fethiyespor Manisa BBŞ ve son olarakta 24 Erzincanspor'da ikinci yarıda 11 maçta  forması giydi.

1994 Ankara doğumlu olan Rıdvan Türker sırasıyla Muğlaspor, Fethiyespor, Kozan Belediyespor ve son olarak Ergene Velimeşespor'da 34 maçta forma giydi. Kahramanmaraşspor kadroya stoper kattı

1991 Samsun Bafra doğumlu olan stoper oyuncusu İsmail Hacıhafızoğlu, Sırasıyla Samsunspor, 1930 Bafraspor, Mardinspor, Afyonkarahisarspor, Yeni Çorumspor, Etimesgut Belediyespor, Aydınspor 1923 ve son olarakta  Ankara Demirspor'da 29 maçta  forması giydi.