Transfer döneminin başlamasının ardından Kahramanmaraş'ta taraftarların merakla beklediği isimler kadroya dahil edilmeye başlandı. Bir yandan yeni futbolcularla sözleşmeler imzalanırken, bir yandan ise sözleşme yenilenmeyen futbolcular gönderiliyor. Kahramanmaraşspor'un eski futbolcuları ise yeni takımlarıyla sözleşme imzalıyor.

Ankara Demirspor'dan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Çağatay Çeken, Fethiyespor'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrullah Yıldırım, Ankara Demirspor'un stoperi ve Kahramanmaraşspor'un da eski futbolcusu Sefa Ali Memnun ile Erzincanspor'dan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Gökhan Payal transfer edildi. Öte yandan geçen sezon kadrosunda 32 futbolcuyu barındıran Kahramanmaraşspor kulübünde Aytürk Halil Hocaoğlu, Hurşit Taşçı, Burak Can Kunt, Mehmet Fırat Demir, Özkan Karabulut, Yusuf Emre Kasal'ın sözleşmeleri sona ererken, bu futbolcuların bazılarıyla sözleşme yenilemek için çalışma yapıldığı bildirildi.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup takımlarından Turgutluspor, geçen sezon 2'nci Lig'de mücadele eden Sancaktepe Futbol Kulübü'nden 26 yaşındaki forvet Abdülkadir Akyıldız ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Turgutluspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Akyıldız, kırmızı-siyahlı forma altında başarılı bir sezon geçirmek istediği kaydetti.

Sakaryaspor'da profesyonel olan golcü oyuncu; Pendikspor, İnegölspor, Altay, Şanlıurfaspor, Erokspor ve Kahramanmaraşspor'da da oynadı. Kartepe kampında yeni sezona hazırlanan Turgutluspor, dün de Yeni Orduspor'dan orta saha oyuncusu Mithat Yaşar, Fethiyespor'dan forvet Onur Garip ve Bandırmaspor'dan orta saha oyuncusu Samet Günhan ile sözleşme imzaladı.

İç ve dış transferde önemli futbolcularla anlaşmaya varan yeşil kırmızılı beyazlı ekip, son olarak Kahramanmaraşspor'un deneyimli futbolcusu Oğuz Özden'i renklerine bağladı. Stoper mevkisinde görev yapan Oğuz ile 1 yıllık sözleşme imzalayan yeşil kırmızılı beyazlı ekip, iç transfer çalışmalarını da sürdürdü. Yeni sezona iddialı hazırlanan Amed Sportif Faaliyetler, Kaleci Erdi Yokuşlu, Yiğitcan Gölbaşı, Abdullah Çetin, Bünyamin Yürür, Muhlis İstemi ve Mansur Çalar'ın ardından iç transferde, Muhammed Burak Taşdemir ile Furkan Yaman'la da anlaşmaya vardı. Bu oyuncuların imza atmasıyla iç transferde önemli bir eşiği geride bırakan yeşil kırmızılı beyazlı ekip, geçen sezon alacakları konusunda sorun yaşadığı futbolcuların sorunlarını da çözmüş oldu.

2019-2020 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Yahyalıspor, dış transferde tecrübeli golcü oyuncu Sinan Yitmez ile anlaştı. Kadrosuna önemli takviyeler yapan Yeşil-Beyazlılar transferde acele etmiyor. Çolaklıspor'da futbola başlayan Sinan Yitmez, Antalyaspor, Akseki Aroma Gençlik ve Spor, Ispartaspor, Karacabey Belediyespor, Altınorduspor, Gümüşhanespor, Bandırma Baltokspor, Kemerspor 2003, Kahramanmaraşspor A.Ş, Sandıklıspor, Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ve Karaman Belediyespor takımlarında forma giydi.

Transferde şuana kadara 10 futbolcuyu renklerine bağlayan turuncu yeşilliler, geçen sezonu 2.li ekibi Kahramanmaraşspor'da geçiren başarılı file bekçisi Emrah Tuncel'i kadrosuna kattı. Emrah Tuncel için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

İŞTE GİDEN VE GELEN FUTBOLCULAR LİSTESİ:

HABER: ÖMER FARUK SALMAN