Kahramanmaraşspor’da son durum. Kahramanmaraşspor, Play-Off potasındaki en yakın takipçisi Vanspor Futbol Kulübü'nü taraftarı önünde 1-0 mağlup etti.

TFF 2.Lig kırmızı grupta 22. haftasında 12 şubat stadında oynanan Karşılaşmayı Bursa bölgesinden Süleyman Soyutürk yönetti, yardımcı hakem olarak Balıkesir bölgesinden Turhan Akbaş ile Mutlu Çiğdem görev yaptı..

Van TV'den canlı yayınlanan karşılaşmada Vanspor Futbol Kulübü'nün vuruşu ile başlayan karşılaşma haluk Türkeri'nin bir topu direkten döndü. 1 dakika uzatma verilen karşılaşmada ilk yarı golsüz sona erdi.

Karşılaşmanın 73.dakikasında yakaladığı ani atakta rakip kaleye hızla çıkan Piserro Kahramanmaraşspor'da Haluk, sağ kanattan yapılan ortada meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla filelerle buluşturdu. Kahramanmaraşspor, Haluk Türkeri'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Kahramanmaraşspor'da 76.dakikada Hakkı İsmet Şimşek oyundan çıkarken, Caner Bulut oyuna girdi. 87.dakikada Haluk Türkeri, oyundan çıktı yerine Hüseyin Yılmaz girdi. Son oyuncu değişikliğini ise Kahramanmaraşspor 90.dakikda Recep Türköz çıktı, Bayram Çetin oyuna girdi. Karşılaşmada Kahramanmaraşspor'da tek sarı kartı 86.dakikda Hüseyin Cihan Avcu gördü. .

Sahadan 1-0 galip ayrılan Kahramanmaraşspor 2.Lig kırmızı grupta maç sonrası puanını 34 yaptı.

Kahramanmaraşspor puanını 34 yapalırken, Vanspor Futbol Kulübü ise 36 puanda kaldı.

İlk 11'ler

Kahramanmaraşspor sahaya İlk 11: Özkan Karabulut, Gökhan Payal, Fatih Çiplak, Rıdvan Türker, Hüseyin Cihan Avcu, Fatih Kamacı, Recep Türköz, Muhammed Enes Yılmaz, Hakkı İsmet Şimşek, Haluk Türkeri, Nuri Melih Mursal İlk 11'i ile çıktı.

Yedek külübesinde ise Ahmet Gül, Orhan Evci, Hüseyin Yılmaz, Ali Alperen Erdoğan, Bayram Çetin, Emre Gündoğdu, Caner Bulut yer aldı

Teknik Sorumlu Sadullah Zehir

Vanspor Futbol Kulübü ise sahaya :Salih Şenbaş, Şerif Doğan, Barış Gök, Cenk Kaplan, Nuri Terliksiz, Oktay Aydin, Barış Sağır, Serdar Cansu, Mehmet Sıddık İstemi, Enes İslam İlkin, Batuhan Er İlk 11'i ile çıktı.

Yedek Yasin Davuş, Samet Cantürk, Umut Koray Öz, Maksut Taşkıran, Tunç Murat Behram, Mehmet Alaeddinoğlu, Tarık Mayhoş yer aldı

Teknik Sorumlu Taner Taşkın

Kahramanmaraşspor maçlarını canlı anlatımla sitemizden takip edebilirsiniz sayfayı sık sık yenileyin

Kırmızı Grupta 22.Haftanın sonuçları 23.Haftanın programı ve puan durumu

Kırmızı Grupta 22.Haftanın sonuçları ne oldu, 23.Haftanın programın da hangi maçlar var ve oluşan puan durumu ne haberimizde

Piserro Kahramanmaraşspor'un mücadele ettiği TFF 2.Lig Kırmızı Grupta, 22. Haftanın sonuçları, 23. Haftanın programı ve Puan durumu haberimizde.

22. Hafta

Ergene Velimeşe Spor 2 - 0 Etimesgut Belediyespor

Kardemir Karabükspor 0 - 0 Gmg Kastamonuspor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor 2 - 1 Eyüpspor

Uşak Spor A.Ş. 4 - 0 Sivas Belediye Spor

Ankara Demirspor 0 - 0 Sakaryaspor A.Ş.

Kırşehir Belediye Spor 1 - 1 Tuzlaspor A.Ş.

Piserro Kahramanmaraşspor 1 - 0 Van Spor Futbol Kulübü

Niğde Anadolu Fk 3 - 1 Bayburt Özel İdare Spor

Bandırmaspor 3 - 0 Elazığspor [Hükmen]

23. Hafta

Eyüpspor - Piserro Kahramanmaraşspor

Bayburt Özel İdare Spo - Kardemir Karabükspor

Sivas Belediye Spor - Ankara Demirspor

Tuzlaspor A.Ş. - Bandırmaspor

Gmg Kastamonuspor - Bodrum Belediyesi Bodrumspor

Elazığspor - Niğde Anadolu Fk

Sakaryaspor A.Ş. - Kırşehir Belediye Spor

Van Spor Futbol Kulübü - Ergene Velimeşe Spor

Etimesgut Belediyespor - Uşak Spor A.Ş.

Kahramanmaraşspor bir kez daha PFDK'ya sevk edildi

Son günlerde sık sık ceza alan Kahramanmaraşspor bir kez daha PFDK'ya sevk edildi

Kahramanmaraşspor, Hukuk Müşavirliği'nce 07.02.2020 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Kahramanmaraşspor Kulübü "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın, 14/5 ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi.

MAÇ BİLETLERİ

Kahramanmaraşspor sezonda 12 şubat stadında oynayacağı müsabakalarda Kapalı tribün bilet fiyati 10 tl, Maraton 5 tl, kale arkası ise 5 tl den satılacak.

Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ın, yaptığı açıklamada,''Geçtiğimiz yıl kombine karttannı verdiğimiz yerlerden paraları alamadık, ancak biz gençlik ve spor il müdürlüğüne parasını ödedik, biz bu yıl 50.yılda, 50 kişilik istişare heyeti kuracağız, 10 bin, 15 bin lira bedelle vip tribünü oluşturup onları şeref tribinünde misafir edeceğiz, buna ağırlık vereceğiz, kombine satışı yapmayacağız, bilet fiyatları ise aynı olacak, 4 yıldır kombine satışında başarılı olmadık, belki fiyatı yüksek geldi, belki iyi futbolcu trasfer etmedik diye almadı taraftar, bu yükü artık taraftarımıza yüklemek istemiyorum, son 4 yılda takıma her zaman destek olan taraftardır, son 4 yılın şampiyonu taraftardır,  Kahramanmaraş'ta futbolu sevenin parası yok, futbolu sevmeyenin parası çok, zaten taraftarın parası olsa hepsini takıma verecek,'' dedi